V. Tomkus pardavė 80 proc. „Eltos“ akcijų | Diena.lt

V. TOMKUS PARDAVĖ 80 PROC. „ELTOS“ AKCIJŲ

  • 3

Žiniasklaidos grupės „Respublikos leidiniai“ savininkas Vitas Tomkus pardavė 80 proc. naujienų agentūros „Elta“ akcijų.

Agentūra pranešė, kad trečiadienį akcijas iš V. Tomkaus įsigijo „Eltos“ vadovės Gitanos Markovičienės valdoma įmonė „GM Media Invest“. Likusias 20 proc. „Eltos“ akcijų numatoma įsigyti artimiausiu metu.

Apie sandorį pranešta pernai liepą, o pernai rugpjūtį „Eltos“ vadove paskirta buvusi viena Darbo partijos vadovių G. Markovičienė.

Praėjusių metų pabaigos nuo „Eltos“ atskirtas nekilnojamojo turto valdymas – naujai sukurtai V. Tomkaus netiesiogiai valdomai įmonei „Gedimino 21“ perduotas buvęs „Eltos“ pastatas Vilniaus centre.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

NA NA

prieš parduodamas žadėjo išviešinti kgbistų archyvus ,čia buvo reklama ,ar triukas skubiai parduoti ,,,sėkmės ,įdomu į kieno rankas papuolė , vienintelis, oficialus , dar tiesos ieškantis laikraštukas ,,,,

Zenonas Priekuliškis

Įdomu už kiek buvo nusipirkęs ir už kiek pardavė. Prieš rinkimus reikia manyti kaina išauga. Atsiprašau, kad susidomėjau svetimais pinigais, bet manau tai viešas interesas. Galvoju V.Tomkus skaitys, todėl norėčiau paklausti, kodėl po straipsniais VE pastoviai komentarus vertinate "Netinkamas komentaras", nors kartais komentatoriai pataiko į dešimtuką? Manau todėl, kad norite tik vienos ir "teisingos" nuomonės, kuri kažkada jau buvo?

klp

siaip sau neparduoda...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS