Apyrankė su briliantais ir ypatinga padanga | Diena.lt

APYRANKĖ SU BRILIANTAIS IR YPATINGA PADANGA

  • 1

Papuošalų gerbėjai gali beveik už 10 tūkst. eurų įsigyti apyrankę, pagamintą iš „Formulės 1“ automobilio padangos.

Padanga – ypatinga: ji buvo sumontuota ant lenktyninio „Ferrari F310“, kurį 1996-aisiais vairavo legendinis Michaelis Schumacheris, rato. Tąkart vokietis savuoju bolidu lėkė Italijoje, Monzos trasoje ir laimėjo „Formulės 1“ pasaulio čempionato etapą.

Juvelyrikos namai „Mongrip“ apyrankę papuošė briliantais ir platinos elementais ir septyniais brangakmeniais, simbolizuojančiais M. Schumacherio iškovotus planetos čempiono titulus.

Pirmą apyrankių seriją sudarys tik septyni vienetai. „Mongrip“ planuoja iš vienos „Ferrari F310“ padangos pagaminti 91 apyrankę.

mongrip.com nuotr.

Šiemet „Sotheby’s“ aukcione parduoti 159 asmeniniai M. Schumacherio daiktai, tarp jų – lenktynių šalmai, sportiniai kostiumai, avalynė, kepurės, šampano buteliai. Brangiausias buvo lenktynių šalmas, saugojęs lenktynininką per 2003-iųjų varžybas – už jį kolekcininkas paklojo 112 tūkst. eurų.

„Mongrip“ planuoja iš vienos „Ferrari F310“ padangos pagaminti 91 apyrankę.

2022-aisiais už 15 mln. eurų parduotas „Ferrari F2003-GA“, kuriuo M. Schumacheris šeštą kartą tapo pasaulio čempionu.

2013-ųjų gruodžio 29 d. vokietis su sūnumi Micku slidinėjo Prancūzijos alpėse. M. Schumacheris, iščiuožęs už trasos ribų, rėžėsi į uolą ir patyrė sunkią galvos traumą.

Beveik pusę metų lenktynininkui buvo taikoma dirbtinė koma. Žinomiausių pasaulio neurochirurgų prognozė – negailestinga: vėl pamatyti „Formulės 1“ asą tokį, koks jis buvo prieš traumą, – jokių vilčių.

GALERIJA

  • Apyrankė su briliantais ir ypatinga padanga
mongrip.com nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Avokadas

Ar čia ne apykojė Masiuliui?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS