Lietuvoje – išskirtinių „Porsche“ modelių ekspozicija | Diena.lt

LIETUVOJE – IŠSKIRTINIŲ „PORSCHE“ MODELIŲ EKSPOZICIJA

  • 0

„Porsche“ automobilių gerbėjams Lietuvoje bus pristatyti net penki išskirtiniai legendinio Vokietijos sportinių automobilių koncerno kūriniai. Tiesiai į saloną Vilniuje vos kelioms dienoms iš Vokietijos bus atgabenti abejingų nepaliksiantys „Exclusive“ linijos automobiliai. Juos „Porsche“ centre, Dariaus ir Girėno g. 15, bus galima apžiūrėti tik dvi dienas – nuo gegužės 4 dienos vidurdienio iki gegužės 5 dienos 18 val.

Išskirtinumas, individualumas, preciziškas rankų darbas – šios sąvokos visuomet buvo neatsiejama „Porsche“ prekės ženklo dalimi. Tačiau reikliems klientams koncernas pasiūlė kai ką daugiau – prieš 32 metus Cufenhauzene buvo įkurtas „Porsche Exclusive“ padalinys, kuriame automobiliai gaminami tik pagal specialų užsakymą. Žinoma, nedarant kompromisų kokybei ir saugumui.

„Rinkdamiesi „Exclusive“ paslaugą, „Porsche“ ženklo gerbėjai turi neribotas galimybes išreikšti savo individualumą, gyvenimo būdą ar net gyvenime deklaruojamas vertybes. Kiekvienas „Exclusive“ ženklu puoštas automobilis pasižymi savitu charakteriu, su niekuo nesupainiojama išvaizda, kurią garantuoja ypatingas dėmesys net smulkiausioms detalėms. Tai ypač vertina mūsų išskirtiniai klientai“, – sako įgalioto „Porsche“ atstovo Lietuvoje bendrovės „Prime Auto“ direktorė Rasa Klimavičiūtė.

Kietoji mediena, itin lengvas ir patvarus anglies pluoštas, nerūdijantis švytintis plienas, blizgus anoduotas aliuminis – tai vos kelios medžiagos, kurios, pasitelkus nepriekaištingai atliekamą rankų darbą, naudojamos kuriant „Porsche Exclusive“ automobilius.

Išskirtiniai tiek iš išorės, tiek iš vidaus. Vilniuje iš arti bus galima išvysti prabangius ir galingus naujausių technologijų ir unikalių dizaino sprendimų paženklintus „Porsche Macan S Diesel“ bei „Porsche Cayenne GTS“, sportiškąjį „Porsche 911 4S“, išskirtinio dizaino „Porsche 718 Cayman S“ bei limuzinų klasės „Porsche Panamera Turbo Executive“.

GALERIJA

  • Lietuvoje – išskirtinių „Porsche“ modelių ekspozicija
Gamintojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS