Pamatykite, kaip atrodo Lietuvoje parduotas brangiausias BMW | Diena.lt

PAMATYKITE, KAIP ATRODO LIETUVOJE PARDUOTAS BRANGIAUSIAS BMW

  • 16

Pirkėjas nepagailėjo beveik 800 tūkst. eurų. Tačiau tam, kad automobilių entuziastas galėtų savo kolekciją papildyti tokiu įspūdingu automobiliu, neužteko patuštinti kišenę. Pasirodo, kad pirkėjui teko pereiti nemažą atranką, praneša LNK.

Apie tai plačiau papasakojo BMW prekės ženklo vadovas Lietuvoje Martynas Daujotas.

– Ar bus greitas šis automobilis?

– Žinoma. Visi BMW greiti.

– Kuo įspūdingas šis automobilis?

– Matosi vizualiai, kuo jis įspūdingas. Įspūdinga ir proga, kuriai jis buvo pagamintas. Jis buvo pagamintas paminėti „BMW Motorsport“ 50 metų jubiliejų. Jis yra kaip reinkarnacija senosios versijos, kuri buvo gaminta 1972-1979 m. m. Tai vienas iš 50 pasaulio automobilių ir yra parduotas Lietuvoje. Ne tik tiražas įspūdingas, bet ir jo vertė, ir kaip buvo sudėtinga jį gauti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

– Tai kokia jo vertė?

– Kaina siekia 800 tūkst. eurų. Šiaurės Europoje tokių automobilių bus tik du. Mes gavome išskirtinę teisę įsigyti tokį automobilį. Atranka buvo pakankamai didelė. Šiaurės Europoje buvo dešimt pretendentų į vieną vietą.

– Kolekcionierius, kuris įsigijo šį automobilį, deja, bet gyvena ne Lietuvoje.

– Gal kažkada pamatysite kelyje, galbūt degalinėse. Automobilis yra labai galingas, turi galingiausią kada nors BMW išleistą šešių cilindrų variklį. Jis komplektuojamas tik su tokiu šešių cilindrų varikliu, tik su mechanine pavarų dėžė ir tik su galiniais varomais ratais.

– Šio automobilio pirkėjas turėjo ne tik sumokėti šią didelę sumą, bet ir praeiti atranką, įrodyti, kad jis vertas šio automobilio?

– Atranka buvo intensyvi. Mes turėjo pateikti labai daug informacijos apie klientą gamintojui. Pradedant tuo, kuo jis verčiasi gyvenime, kokius automobilius turi, kokį ryšį turi su BMW. Surinkus visą tą informaciją, pateikus, gavome žinią, kad esame vieni iš 50 kandidatų, kurie turi šią galimybę.

– Ar pirkėjas pasakojo, kodėl jis pirko šį automobilį? Kokių planų jis turi? Ar planuoja važinėti gatvėmis šiuo automobiliu?

– Klientas yra labai didelis paties prekės ženklo entuziastas. Jo kolekcijoje – net 40 BMW automobilių. Automobiliai iš skirtingų erų, klasių. Tai ir buvo lemiantis faktorius, kodėl mums pavyko gauti šią teisę. Taip pat jis yra verslininkas, daug investuoja į socialinę veiklą. O šis automobilis eis į kolekciją, stovės kliento ekspedicijoje. Ten bus galima pamatyti visą jo turimą BMW automobilių kolekciją.

Automobilis ne tik išlaikys vertę, bet ir augins ją metams bėgant.

– Kodėl BMW vairuotojai taip dievina greitį?

– Dėl to, kad automobiliai daug gali. Automobilis nėra kaltas, kas jį vairuoja. BMW automobiliai visada buvo sportiški, dinamiški. Reikėtų pradėti gvildenti socialines problemas ir edukaciją, kaip elgtis keliuose, kaip ugdyti jaunus vairuotojus. Rezultatas yra pasekmės, ko mes nepadarėme.

– Ar tikėtina, kad greitu metu atsiras kažkas panašaus, tokios pačios vertės? Ar šis automobilis dar ilgus metus laikysis savo titulo?

– Automobilis ne tik išlaikys vertę, bet ir augins ją metams bėgant. Abejoju, kad atsirastų kažkas panašaus greitu metu.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

galvos skausmas

eilinis brangus žaisliukas vyrams ir tiek. Pinigus laisvus investavo. Dabar milijonieriai Europoje savo tokius žaisliukus slepia Šveicarijos Alpėse kasomuose tuneliuose, mano saugiau nei pinigai banke.

top gear

šitas tai užmušė - ,,.Ar bus greitas šis automobilis?..'' na , kaip ir nelabai ... max. kokius 50 km/h nuokalnėn... :)

Aferistas

Na ar tikrai jis vertas 800 tūks. už bmw vos ne standartinės išvaizdos kuriu gatvėja pilna. Aišku jei žmogus BMW fanas tai jis labiau supras toki pirkini.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS