Ukrainiečiai automobilius graibsto net iš metalo supirkėjų | Diena.lt

UKRAINIEČIAI AUTOMOBILIUS GRAIBSTO NET IŠ METALO SUPIRKĖJŲ

  • 0

Patys pigiausi, nors techninę apžiūrą sėkmingai ir įveikę automobiliai lietuvių jau nebedomina, tačiau juos šluote šluoja sanitarais vadinami ukrainiečiai, rašo portalas delfi.lt.

Kauno automobilių turgaus vadovas Valentinas Naujanis portalui teigė, kad ukrainiečiai tokias pigias mašinas graibsto: "Jei automobilis yra pigus, tai jis automatiškai parduotas. Iš esmės kaip ir aišku, kad tokį automobilį nusipirks ukrainietis. Lietuviai kaip lietuviai, greičiausiai jiems toks automobilis jau nereikalingas, bet ukrainiečiai dirba kaip sanitarai ir jie superka tokius automobilius. Galima netgi ir taip sakyti, kad jie kaip profesionalūs supirkinėtojai masiškai superka tokius automobilius ir veža į Ukrainą".

Pasak Kauno automobilių turgaus vadovo, ukrainiečiai mašinas graibsto net iš metalo supirkėjų.

"Man pačiam yra tekę girdėti, kad ukrainiečiai mašinas perka net iš ten, kur jas priduoda suspaudimui metalo laužui. Jie sugeba praeiti techninę apžiūrą ir išvažiuoti į Ukrainą. Ukrainiečiai, moldavai perka tokius automobilius, o jei jų nebūtų, tai jau būtų problema. Tada greičiausiai visi tokie automobiliai važiuotų į metalo laužą arba būtų išparduoti dalimis. Tam tikra prasme, ukrainiečiai šioje situacijoje mus gelbėja", - neslepia V. Naujanis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS