Lietuviai šluoja bilietus į J. Blunto koncertą | Diena.lt

LIETUVIAI ŠLUOJA BILIETUS Į J. BLUNTO KONCERTĄ

  • 0

Lietuvos publika pasiilgo britų popmuzikos žvaigždės Jameso Blunto, rodo pirmosios bilietų pardavimo dienos.

Vos per pirmas keturias prekybos bilietais dienas parduota kone pusė visų numatytų parduoti bilietų į kitų metų gegužės 18 d. „Siemens“ arenoje vyksiantį atlikėjo koncertą.

„Šiemet per pirmąsias prekybos bilietais dienas į J. Blunto koncertą pardavėme kelis kartus daugiau bilietų nei 2014-aisiais. Darome išvadą, kad šiemet atlikėjo lietuviai pasiilgo labiau. Tačiau, tiesą sakant, tokie bilietų pardavimai mūsų nenustebino. Stebime, kaip einasi J. Blunto koncertams kitose šalyse ir matome, kad dalis koncertų ten jau visiškai išparduoti, pavyzdžiui, kai kurie koncertai gimtojoje Didžiojoje Britanijoje ir Australijoje. Išpardavus visus bilietus į koncertą Sidnėjuje, J. Bluntas paskelbė apie papildomą koncertą šiame mieste, – sako koncertą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Tomas Inčikas. – Pas mus itin populiarūs bilietai sėdimame parteryje, nors graibstomi ir pigesni bilietai tribūnose“.

Į Lietuvą J. Bluntas grįžta su naujausiu savo koncertiniu turu „The Afterlove“, skirtu pristatyti to paties pavadinimo jau penktam studijiniam atlikėjo albumui. Prie albume skambančių dainų prisidėjo tokios muzikos žvaigždės kaip Ryanas Tedderis iš „One Republic“ ir Edas Sheeranas.

Koncertinį turą atlikėjas pradėjo šių metų spalio viduryje koncertų serija didžiausiose Vokietijos arenose. Iki lapkričio pabaigos, per pirmąjį koncertinio turo etapą Europoje, atlikėjas surengė net 33 koncertus, kitų metų vasarį koncertinis turas persikels už Europos ribų. Atlikėjas koncertuos Pietų Amerikoje, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje, Azijoje, o pavasariui įsibėgėjus vėl grįš koncertuoti į senąjį žemyną. Iš viso jau numatyta surengti daugiau nei 70 „The Afterlove“ turo koncertų.

„The Afterlove Tour“ koncerte skamba naujojo albumo dainos, tarp jų singlais išleistos „Love me Better“ ir „Bartender“, taip pat hitais tapę Jameso Blunto kūriniai iš ankstesnių albumų: „You‘re Beautiful“, „Ok“, „Bonfire Heart“, „Goodbye My Lover“, „Postcards“, „Wisemen“ ir kiti.

J. Blunt „Love me Better“: 

J. Blunt „Bartender“: 

Paskutinį kartą Lietuvoje J. Bluntas koncertavo 2014 m., kai Vilniaus „Siemens“ arena buvo tapusi jo metus vykusio turo „Moon Landing Tour“ dalimi.

GALERIJA

  • Lietuviai šluoja bilietus į J. Blunto koncertą
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS