Vasarą „Loftą“ sudrebins grupė iš Prancūzijos | Diena.lt

VASARĄ „LOFTĄ“ SUDREBINS GRUPĖ IŠ PRANCŪZIJOS

  • 0

Ši vasara menų fabrike „Loftas“ neabejotinai bus kupina muzikinių įspūdžių, ne išimtis ir rugpjūčio 4 diena, kuomet Vilniaus melomanų pakerėti atvažiuoja trip-hopo grupė iš Prancūzijos – „Chinese Man“.

Muzikantai susibūrė 2000-ųjų pradžioje ir įkvėpimo sėmėsi iš tokių grupių kaip „Gorillaz“, „Morcheeba“ ir „DJ Shadow“. „Chinese Man“ savo kūryboje naudoja repo ir elektronikos sintezę, pagal kurią nejudėti yra itin sunki užduotis.

Grupę sudaro trys kaukazietiškų šaknų turintys muzikantai: High Ku, Sly ir Zé Mateo, prie jų ant scenos kartais prisijungia Youthstar & A.S.M.

Ši repo ir elektronikos grupė neapsiėjo ir be kontroversijos, kuomet buvo stipriai kritikuojama dėl savo pavadinimo. Kaip jie patys aiškina, „Chinese Man“ pavadinimą pasirinko dėl pirmosios kartu prodiusuotos dainos. Kolektyvo teigimu, pavadinimas ir išliko toks, nes visi grupės nariai jaučia stiprų susižavėjimą Azijos kultūra: filmams, knygoms, tapybai, animacijai, istorijai ir pan. „Chinese Man“ ne kartą teigė, kad jų pavadinimas atspindi gilią ir turtingą Azijos kultūrinį paveldą.

Prancūzijos žvaigždės ant „LRT Opus“ scenos lips šią vasarą, rugpjūčio 4 dieną, vidiniame menų fabriko „Loftas“ kieme.

Bilietų į koncertą Vilniuje prekyba prasidės pirmadienį, balandžio 15 d. Renginio organizatoriai įspėja, kad vėliau bilietai brangs. Norintys bilietus įsigyti pigiau, yra kviečiami registruotis „Lofto“ naujienlaiškiui ir ateinantį pirmadienį „Chinese Man“ koncerto bilietus įsigyti galės su 10 proc. nuolaida.

Registracija ir daugiau informacijos: www.menufabrikas.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS