Vilniuje koncertuosiantis J. Bluntas padeda Londono benamiams | Diena.lt

VILNIUJE KONCERTUOSIANTIS J. BLUNTAS PADEDA LONDONO BENAMIAMS

  • 1

Šiuo metu su naujausiu koncertiniu turu „The Afterlove Tour“ Pietų Amerikoje viešintis birtų atlikėjas Jamesas Bluntas laiko randa ne tik svečioms šalims pažinti, bet ir papildyti gerų darbų sąrašą. Laiko, jėgų ir pinigų labdaros projektams negailinti žvaigždė šį kartą pagalbos ranką ištiesė Londone veikiančiai organizacijai, kuri rūpinasi mieste gyvenančiais benamiais.

J. Bluntas prisidėjo prie britų labdaros organizacijos „Londono gatvės“ inicijuoto projekto, kuomet žinomi atlikėjai kviečiami pasirašyti ant organizacijos marškinėlių ir šie parduodami „ebay“ aukcione. Pranešdamas žinią ir kviesdamas savo gerbėjus įsigyti marškinėlius bei prisidėti prie kilnaus tikslo, J. Bluntas savo „Facebook“ paskyroje rašė: „Aš pasirašiau ant marškinėlių, skirtų tau... ir geram tikslui.“

Vos pasklidus žiniai, atsirado minios gerbėjų palaikančių savo dievaitį ir trokštančių įsigyti marškinėlius. Šiuo metu marškinėliai su J. Blunto parašu jau kainuoja 205 svarus ir yra brangiausi projekto metu parduodami marškinėliai. Prie projekto prisijungė ir ant marškinėlių ar kito pačių projektui paaukoto daikto pasirašė per 50 žvaigždžių, tarp jų „Bastille“, „Coldplay“, Craigas Davidas, Edas Sheeranas, Ellie Goulding, Eltonas Johnas, „Green Day“, Jessie Ware, John Newman, „Muse“ ir daugelis kitų.

Aukciono būdu įsigyti marškinėlius ar kitą atlikėjų paaukotą daiktą su jų parašu galima iki sekmadienio, kovo 4 d. Marškinėlius su J. Blunto parašu galima rasti čia.

Tai ne pirmas labdaros projektas, prie kurio prisideda J. Bluntas. Piniginėmis lėšomis, koncertais ir kitais būdais atlikėjas jau yra prisidėjęs prie tokių labdaros organizacijų ir projektų veiklos kaip „Gydytojai be sienų“, vaikų gerove besirūpinančių Gibsono fondo ir organizacijos „World Vision“, iš Irako ir Afganistano grįžtantiems kariams pagalbą teikiančio „Help for Heroes“ ir daugelio kitų. Pagrindinės įstaigos, kurias remia J. Bluntas, yra našlaičių prieglaudos ir vaikų namai. Jis taip pat padeda kovoti su kitomis vaikus kamuojančiomis problemomis, AIDS ir ŽIV, onkologinėmis ligomis, skurdu, remia benamius, švietimą, karo veteranus, kovoja už žmogaus teises, padeda nukentėjusiems nuo stichinių nelaimių.

Gegužės 18 d. britų žvaigždė viešės Vilniuje – „Siemens“ arenoje J. Bluntas surengs vienintelį šalyje savo naujausio turo „The Afterlove Tour“ koncertą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ir

vel runkelinis kaip mastymas taip ir rasymas... kas tie birtai gal britu nauja elitine atmaina?......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS