75 tūkst. eurų laimėtojai loterijos bilietai – geros nuotaikos užtaisas | Diena.lt

75 TŪKST. EURŲ LAIMĖTOJAI LOTERIJOS BILIETAI – GEROS NUOTAIKOS UŽTAISAS

  • 2

Vieni nuotaikai pakelti valgo šokoladą, kiti – eina sportuoti, šokti ar užsiima kita veikla. O štai viena vilnietė perka momentinės loterijos bilietus ir laimi tikrai dažnai. Šįkart ją aplankė išskirtinis prizas – net 75 tūkst. eurų.

Tą lemtingą dieną moteris lankėsi pas mamą Šakiuose. Užsukusi į parduotuvę, ji nusprendė nusipirkti momentinės loterijos „Vegas“ bilietą.

„Pardavėja davė pasirinkti bilietą. Vietoj vieno paėmiau du, tad, nežinodama, kurį pasilikti, ir nusipirkau abu“, – apie atsitiktinumą perkant du bilietus vietoj vieno pasakojo moteris.

Abu bilietus ji nutrynė važiuodama iš parduotuvės link sodybos.

„Iš pradžių pagalvojau, kad laimėjau 5 eurus, paskui pamačiau skaičių 75 000 – netikėjau, net negalvojau, kad tokią sumą galima laimėti“, – juokėsi ji. Nieko nelaukusi moteris paskambino į loterijos atstovybę ir jau kitą dieną atvyko į centrinį biurą Vilniuje atsiimti savo laimėjimo.

„Net žinojau, kur važiuoti, jau buvau čia praėjusiais metais“, – šypsojosi moteris.

Pasirodo, jai itin sekasi momentinėse loterijose.

„Prieš metus laimėjau 1000 eurų su momentinės loterijos „Už Žalgirį!“ bilietu, tad buvau atvykusi į atstovybę atsiimti prizo“, – kalbėjo žaidėja.

O štai praėjusią savaitę moteris vyko iš ligoninės, buvo prastos nuotaikos, tad jai norėjosi pasikelti ūpą ir ji nusipirko momentinės loterijos bilietą, kuris atnešė 100 eurų laimėjimą.

„Nežaidžiu labai dažnai, tik kai pajuntu sėkmę ar noriu pasikelti nuotaiką – tada nusiperku bilietą“, – teigė vilnietė.

Kur išleis tik ką laimėtus pinigus, moteris jau žino, tačiau savo paslapčių išduoti nepanoro.

GALERIJA

  • 75 tūkst. eurų laimėtojai loterijos bilietai – geros nuotaikos užtaisas
  • 75 tūkst. eurų laimėtojai loterijos bilietai – geros nuotaikos užtaisas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nepavydek

Matosi,kad pavydas galutinai užgraužė.

Prakeikti amateriai

Jei sitas laikrastis ne reklamuoja lansberginiu klana, tai Tada reklamuos zmoniu mulkinima per supuvusia loterija... jus esate neprofesionalizmo virsune! Man geda kad sitas sudo gabalas turi viena pavadinima su Mano miestu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS