Dėl skolų parduodamas L. Pinkevičiaus sklypas prie sostinės Baltojo tilto | Diena.lt

DĖL SKOLŲ PARDUODAMAS L. PINKEVIČIAUS SKLYPAS PRIE SOSTINĖS BALTOJO TILTO

  • 4

Verslininkų Laimučio Pinkevičiaus ir Aurelijaus Rusteikos bendrovei "Malavas" šalia Vilniaus Baltojo tilto priklausantis 0,07 ha ploto sklypas varžytinėse parduodamas už 132 tūkst. eurų, rašo portalas 15min.lt.

Pasak sklypo pardavimą organizuojančio antstolio Vytauto Mitkaus padėjėjos Dianos Liakaitės, sklypas priverstinai realizuojamas antstolio vykdomojoje byloje dėl hipoteka užtikrintos skolos išieškojimo iš "Malavo".

Sklypas "Malavui" išnuomotas iki 2105 metų pabaigos, jame stovi kavinė, todėl naujasis savininkas galės tik prašyti iš pastatų savininko nuomos mokesčio už žemę. Anot D.Liakaitės, žemės sklypu domisi, tačiau ne itin aktyviai - per mėnesį trukusias varžytines į antstolius kreipėsi iki 10-ies asmenų.

Pernai buvo parduoti ir šiame sklype esantys pastatai, priklausę "Malavui". Kas juos įsigijo neskelbiama.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Simona A.

Valakampiuose jis jau n metu gyvena, ne viena desimtemti, ir sklypu jis ten turi ne viena Privatizuoti padėjo uošvis anais laikais.

Jj

O man idomu kas padejo jam gauti sklypa Valakampese

Patirtis

Susirasti jauna, dailia zmona pagyvenusiam vyrui siais kapitalizmo laikais yra labai paprasta tik labai labai brangu, o jei tik pinigeliai baigiasi ir meiles tuoj nebera. Tad jei esi silpnas verslininkas geriau i zmonas rinktis vienmete.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS