Garsi aktorė I. Dapkūnaitė trumpam grįžta į Vilnių | Diena.lt

GARSI AKTORĖ I. DAPKŪNAITĖ TRUMPAM GRĮŽTA Į VILNIŲ

  • 5

Bene žymiausia lietuvių aktorė Ingeborga Dapkūnaitė, šiuo metu, deja, ypač retai sutinkama tėvynėje, siunčia žinutę : kovo 8- ąją ji trumpam grįžta į savo jaunystės miestą Vilnių, kur ir prasidėjo stulbinanti karjera.

I. Dapkūnaitė drauge su dešimtimi kitų žinomų moterų dalyvaus konferencijoje „Moters vizija“, kur skaitys pranešimą ir dalinsis savo karjeros sėkmės istorija.

„Galiu patvirtinti, kad mums tai tikrai pavyko! Po ilgų derybų su Ingeborgos komanda jos sėkmės istoriją kovo 8-ąją „Litexpo“ parodų rūmuose galės išgirsti Lietuvos moterys”, – džiaugiasi konferencijos sumanytojas ir organizatorius Martynas Šaikus.

Pirmą kartą Lietuvoje organizuojamoje konferencijoje, skirtoje specialiai moterims, be aktorės I. Dapkūnaitės, pranešimą taip pat skaitys Madi Sharma (lektorė, motyvatorė, verslininkė, tarptautinės organizacijos „Madi Group“ įkūrėja). Organizatoriams taip pat pavyko pakviesti dešimtį žinomų vietinių verslininkių, aukščiausio lygio vadovių ir visuomenės veikėjų: Dalią Ibelhauptaitę, Indrę Stonkuvienę, Eglę Kernagytę – Dambrauskę, “Maxima LT” generalinę direktorę Kristiną Meidę, verslininkes Vilmantę Markevičienę ir Ramunę Šabanienę.

„Konferencijas organizuoju jau daugiau nei 10 metų, todėl seku šią rinką. Pastebėjau tendenciją, kad jose dominuoja kalbėtojai vyrai ir pagalvojau, kad tai neteisybė. Turime daugybę lyderių moterų, kurios dominuoja, įkvepia, ir turi, ką pasakyti. Būtent todėl kilo mintis padaryti konferenciją joms ir apie jas. Labai noriu, kad tai būtų geriausias ir didžiausias renginys moterims ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Rytų Europoje.Galiausiai, mūsų tikslas yra tiesiog padaryti moterims šventę! Norime, kad jos Kovo 8-ąją iš tikrųjų skirtų sau, pailsėtų nuo buities ir darbų“, – sako M. Šaikus, beveik prieš penkerius metus drauge su bendraminčiais į Lietuvą prisikvietęs Richardą Bransoną.

Didžiausia moterų motyvacinė konferencija „Moters vizija“ kovo 8-ąją vyks Vilniuje, parodos rūmuose „Litexpo“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

kinomanas

Ir kuo gi taip garsi toji Dapkūnaitė?Kad ne tik filme ,bet ir gyvenime intermergaitė?

sėkmė

žinoti, kada ir prieš ką kristi, pardon, aukštyn papais?

Raimondas M.

Puiku :) :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS