Naktiniame bėgime moterys išlydėjo vasarą | Diena.lt

NAKTINIAME BĖGIME MOTERYS IŠLYDĖJO VASARĄ

  • 0

Bėgimui neabejingos moterys šeštadienio vakarą rinkosi į Vilniaus rotušės aikštę – čia vyko jau 4-asis naktinis „Nike“ moterų bėgimas. Iš viso gražiausiomis sostinės gatvėmis bėgo 2 tūkst. moterų. Vienodais marškinėliais pasipuošusios moterys nestokojo geros nuotaikos ir drąsiai teigė – tai buvo geriausias vasaros uždarymo vakarėlis.

„Šis bėgimas dalyvėms asocijuojasi su moterų švente, kur jos gali sveikai atsipalaiduoti, pabūti moteriškoje kompanijoje, tiesiogine ta žodžio prasme pabėgti nuo kasdienybės. Šiais metais taip sutapo, kad bėgimas vyko paskutinį vasaros šeštadienį, todėl jis tapo ir simboliniu atsisveikinimu su lietuvių mylima vasara, – sako renginio iniciatorės, sporto prekių gamintojos „Nike“ prekės ženklo atstovė Lietuvoje Milda Monstavičiūtė. – Visos dalyvės kirto finišą, kiekvienos veide švietė šypsena, netrūko ir padėkų. Tai yra geriausias įrodymas, kad Lietuvos moterims reikia tokių renginių – mums tai motyvacija stengtis dar labiau. Galbūt ateityje šis bėgimas taps ne tik didžiausiu moterų bėgimu Lietuvoje, simboline moterų sporto švente, bet ir smagiomis vasaros išlydėtuvėmis?“

Šventinę atmosferą renginio zonoje – Vilniaus rotušės aikštėje – padėjo sukurti DJ ir žinoma elektroninės muzikos grupė „Keymono“. Bėgimo dalyvių taip pat laukė įvairios pramogos: fotosesijos, deguonies kokteiliai, kūno sudėties analizės testas ir daugelis kitų. Prieš bėgimą NTC treniruotę vedė sveikatingumo klubų „Impuls“ treneriai.

Greičiausiai 5 km distanciją įveikė ką tik iš Rio grįžusi viena geriausių Lietuvos bėgikių Eglė Balčiūnaitė (distanciją įveikė per 19:39 min.), antroji finišą kirto Gintarė Vaiciukevičiūtė (20:14 min.), trečioji – Vesta Ambrazaitė (20:36 min.). Šiame bėgime svarbiausia procesas, ne rezultatas, todėl kiekviena kirtusi finišo liniją buvo apdovanota atminimo medaliu.

Visų moterų bėgimo rezultatus galima rasti puslapyje www.sheruns.lt.

 

GALERIJA

  • Naktiniame bėgime moterys išlydėjo vasarą
  • Naktiniame bėgime moterys išlydėjo vasarą
  • Naktiniame bėgime moterys išlydėjo vasarą
  • Naktiniame bėgime moterys išlydėjo vasarą
  • Naktiniame bėgime moterys išlydėjo vasarą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS