Nuo ankstyvo ryto Vilniaus oro uoste įkalinti keleiviai – panikoje | Diena.lt

NUO ANKSTYVO RYTO VILNIAUS ORO UOSTE ĮKALINTI KELEIVIAI – PANIKOJE

  • 1

Ankstyvą penktadienio rytą į Vilniaus oro uostą atskubėję keleiviai iki šiol laikomi nežinioje. Atostogų nuotaikas greitai pakeitė nerimas ir pradėjusi kilti panika, rašo portalas delfi.lt.

Keleiviai 5 val. 45 min. turėjo išskristi į Antaliją, tačiau tuo metu, kai jau tikėjosi sėsti į lėktuvą, buvo pranešta, kad skrydis atidedamas. Iki šiol Vilniaus oro uoste savo skrydžio laukianti keleivė pasakojo, kad „Small Planet Airlines“ atstovai apie nukeliamą skrydį pranešė šeštą valandą ryto.  Buvo pasakyta, kad skrydis atidedamas dėl lengvų gedimų.

Apie 8 val. atėję įmonės atstovai pasakė, kad lėktuvas sugedęs ir neaišku, kada bus pataisytas. Pasakė, kad yra paruoštas kitas, mažesnis lėktuvas, kuris talpina 180 žmonių. Iš viso skrydžio laukia 229 žmonės. Buvo ieškoma 40 savanorių, kurie skristų vėlesniu skrydžiu. Kada tas „vėliau“, negalėjo pasakyti“, – vardijo moteris.

Iš daugiau kaip dviejų šimtų žmonių atsirado tik dvidešimt savanorių, jiems buvo pasiūlyta 200 eurų dydžio kompensacija ir maitinimas. „Reikėjo pasirašyti visokius popierius, kuriuose buvo pažymėta, kad jeigu ką, niekam to neviešinsi“, – tęsė skrydžio į Antaliją laukianti keleivė.

Nuo pat ankstyvo ryto laukimo salėje prie pat vartų laukę žmonės prieš devintą valandą ryto išgirdo, kad pagaliau gali lipti į lėktuvą, tačiau, praleidę apie tris valandas lėktuve, vėl buvo išlaipinti.

Į šiltus kraštus daugelis keleivių skrenda su vaikais, tad kilo sumaištis.

Neseniai paaiškėjo, kad atsirado 60 vietų lėktuve, kuris į Antaliją iš Vilniaus turėtų pakilti jau netrukus – 15 val. 45 min. Kas nepateko tarp šių laimingųjų, skrydžio reikės laukti kone iki vidurnakčio.

Kitas skrydis į Antaliją numatytas 23 val. 40 min. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tokia tai kompanija

Šios kompanijos lėktuvai visada vėluoja, matyt visi seni, tai pastovūs gedimai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS