Nuo balandžio 1-osios – naujos stotelės, keisis dalis tvarkaraščių | Diena.lt

NUO BALANDŽIO 1-OSIOS – NAUJOS STOTELĖS, KEISIS DALIS TVARKARAŠČIŲ

  • 0

Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad nuo 2017 m. balandžio 1 d. keičiami 4G, 27, 37, 55, 63, 73 maršrutų autobusų ir 12, 14, 21 maršrutų troleibusų tvarkaraščiai. Tvarkaraščiai tikslinami dėl viešojo transporto vėlavimų ir atsižvelgiant į keleivių siūlymus.

Taip pat, sulaukus vilniečių prašymų, nuo balandžio 1 d. Viršupio g. ir Žolyno g. esančios stotelės Pagal pareikalavimą taps nuolatinėmis, o joms suteikti Sapieginės miškas ir Vieversių pavadinimai.

Vieversių stotelėje stos 15-ojo maršruto autobusai Žolyno g.–Antakalnis–Turniškės, 114-ojo maršruto autobusai Antakalnis–Mileišiškių–S.Kerbedžio g.–Dvarčionys–Vinciūniškės ir 115-ojo maršruto autobusai Antakalnis–Rokantiškės–Parko g. Tuo tarpu Sapieginės miško stotelėje stos 115-ojo maršruto autobusai. Nauji maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti kovo 28 d., o viešojo transporto stotelėse atnaujinti tvarkaraščiai bus skelbiami nuo kovo 29 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje http://www.vilniustransport.lt, „Susisiekimo paslaugų“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ ir darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.

GALERIJA

  • Nuo balandžio 1-osios – naujos stotelės, keisis dalis tvarkaraščių
„Susisiekimo paslaugų“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS