Nuo balandžio pradžios – maršrutų pokyčiai ir naujų autobusų banga | Diena.lt

NUO BALANDŽIO PRADŽIOS – MARŠRUTŲ POKYČIAI IR NAUJŲ AUTOBUSŲ BANGA

  • 7

Pirmosiomis balandžio mėn. dienomis 55-ajame Lazdynai–Laisvės pr.–Fabijoniškės–Santariškės autobusų maršrute keleivius pasitiks 5 nauji triašiai „Scania Citywide LF“ autobusai, kuriuose yra 48 sėdimos ir 88 stovimos vietos.

Kovo mėn. „Scania Citywide LF“ triašiai autobusai išvyko į 4-ojo G maršrutą, o balandį šiais naujaisiais autobusais pasipildys ne tik 55-asis, tačiau ir 7-asis bei 43-iasis maršrutai. Iš viso į Vilniaus gatves išvažiuos 50 naujų „Scania Citywide LF“ autobusų, rašoma pranešime.

Šie autobusai bus žemagrindžiai, pritaikyti žmonėms su negalia bei tėveliams su vaikų vežimėliais. Juose keleiviai galės nemokamai naudotis belaidžiu internetu, įkrauti savo išmaniuosius prietaisus, o taip pat naujuose autobusuose keleivių saugumui tiek autobusų viduje, tiek išorėje bus įrengtos stebėjimo kameros.

Atsižvelgiant į numatomus pokyčius keisis 55-ojo maršruto autobusų eismo tvarkaraštis. Darbo dienomis autobusai važiuos dažniau nei įprastai – piko metu kas 17-28 min., dienos metu kas 26-34 min. Iki pakeitimų autobusų intervalas piko metu buvo 26-36 min., o dienos metu – 40 min. Nauji 55-ojo maršruto autobusų eismo tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt paskelbti kovo 27 d. Informacija viešojo transporto stotelėse atnaujinta nuo kovo 30 d.

Tikslesnė informacija apie 7-ojo bei 43-iojo maršrutų autobusų eismo tvarkaraščius bus paskelbta vėliau balandžio mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Žirmūnietis

Kam tas naujas 7 maršruto autobusas, jei jis iki Žirmūnų galo (ant kalno) per spūstis nedavažiuoja, geriau už tuos pinigus naują juostą nuo Žirmūnų LIDL-o arba stotelės "Šiaurės miestelis" pratiestumėt (turiu omeny įrengiant papildomą juostą, o ne panaikinant vieną iš važiuojamųjų, kaip pas mus priimta spręsti problemą lengviausiu būdu)

che

Ten pas jus Nemunu ir Nerim prades plaukioti dviauksciai autobusai...

Kavenskas

Nafiga man Vilnius ar Klaipėda.Apie Kauną jau rašyti nėra ką? Paklauskit miestelėnų,mestels idėjų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS