Pasipiktino nuogais vyrais Valakampių paplūdimyje: jie ten vartosi kaip šašlykai | Diena.lt

PASIPIKTINO NUOGAIS VYRAIS VALAKAMPIŲ PAPLŪDIMYJE: JIE TEN VARTOSI KAIP ŠAŠLYKAI

  • 6

KK2 įspėja: Vilniuje – iškrypėlių antplūdis. Laidos žurnalistas Ervinas surengė pasalą Valakampių paplūdimyje bei užfiksavo ne vieną vyrą, kuris šalia paplūdimio slampinėjo visiškai nuogas ir, aplinkinių pasakojimais, net tenkino lytinę aistrą.

Žmonės trečiadienio laidoje pasakos, kad nuogi vyrai dažnai lankosi paplūdimyje ir išdarinėja įvairius dalykus: „Jie ten miške vaikšto. Visą jų būrį radom, jie ten vartosi kaip šašlykai ir keičiasi. Mūsų nekliudo, bet kai mes į mišką nueinam, matom, kaip jie ten duodasi“.

Gelbėtojai atskleidė dar daugiau pikantiškų detalių apie vyrų veiklą: „Viską matome, ką jie ten daro... Jie tenkina vienas kitą“.

Žurnalistui priartėjus prie nuogų vyrų, vienas krito it negyvas bei atsisakė bendrauti su žiniasklaidos atstovais, o kiti pasileido bėgti į visas puses.

Pasipiktinę pliažų lankytojai teigia, kad sunku net patikėti, kad tokie dalykai gali vykti: „Net neįtarėm ir tikrai labai nesmagu. Negalvojom, kad šalia mūsų gali vykti tokie dalykai“.

Kitas poilsiautojas sako, kad miške nuogų vyrų sutikti galima nuolat: „Jie atlieka ten savo veiksmus ir keičiasi pamainomis“.

Reportažą žiūrėkite šį trečiadienio vakarą, 19 val. 30 min. per LNK.

GALERIJA

  • Pasipiktino nuogais vyrais Valakampių paplūdimyje: jie ten vartosi kaip šašlykai
  • Pasipiktino nuogais vyrais Valakampių paplūdimyje: jie ten vartosi kaip šašlykai
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

FUI

jautruoliai ir geros vaizduotės žmonės, vien antraštę perskaitę nebenorės...šašlykų.

viesumas

jei jau viesinate kodel snukius dengiate, tegul mato zmones, kas tie iskrypeliai. Kai pamatys kaimynai, atpazins, is karto ju maziau liks. Viesumas pats geriausias ginklas nuo ju apsiginti

baba

demokratija - tai nereiskia viesas istvirkavimas Geda POlicijos botago reikia issigimeliams Fui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS