Paskutinės minutės mugė Kalėdų laukimą pavers švente | Diena.lt

PASKUTINĖS MINUTĖS MUGĖ KALĖDŲ LAUKIMĄ PAVERS ŠVENTE

  • 0

Planuoti galima ir paskutines minutes, o apie Kalėdines dovanas susimąstyti spalio mėnesį.

Tiems, kurie numato kelis žingsnius į priekį, bet nemėgsta skubos ir streso kupinos Kalėdų karštligės tvankiuose prekybos centruose – prieššventinis apsipirkimas jau suplanuotas. Jų lauks Kalėdinė dovanų ir dizaino mugė „Uptown Christmas: Paskutinės minutės mugė“.

Paskutinis prieššventinis savaitgalis – idealus laikas dovanų paiešką paversti gražia švenčių įžanga, todėl šiemet jaukiausia Kalėdinė mugė Vilniuje vyks tris dienas prieš pat šventes, gruodžio 21-23 d., menų fabrike „Loftas“ per du erdvius ir šventiškai papuoštus aukštus. 

Jau penktus metus vyksianti Kalėdinė mugė tradicijų nelaužo ir vilniečius bei miesto svečius į prieššventinį laikotarpį kvies žiūrėti džiugiai ir be rūpesčių. „Uptown Christmas: Paskutinės minutės mugėje“ visų lauks šimtai dovanų, turinčių ką papasakoti.

Įdomiausi Lietuvių dizaino kūrėjai, vienetiniai ir originalūs jų kūriniai – drabužiai, aksesuarai, interjero detalės ir juvelyrika. Dovanos smaližiams ir gurmanams, melomanams ir kolekcionieriams. Šeimai, draugams, mylimiesiems ar bendradarbiams. Ir mažiems, ir dideliems.

„Uptown Christmas: Paskutinės minutės mugė“ nėra tik kalėdinių dovanų mugė – tai šventė akims, ausims ir gomuriui, tad ir šiais metais Kalėdų dvasią mugėje kurstys muzikiniai koncertai ir smagios staigmenos visiems, kurie šventes nori pasitikti jaukiai ir be streso.

Šiuo metu vyksta mugės dalyvių-dizainerių registracija. Visi norintys savo kūrinius pristatyti mugėje gali registruotis čia.

„Paskutinės minutės“ Kalėdinė dizaino mugė „Uptown Christmas“ šiemet vyks gruodžio 21-23 d., menų fabrike „Loftas“ (Švitrigailos g. 29, Vilnius). Penktadienį nuo 11 val. iki 21 val., šeštadienį ir sekmadienį nuo 11 val. iki 19 val. Renginys nemokamas.

GALERIJA

  • Paskutinės minutės mugė Kalėdų laukimą pavers švente
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS