Dar šviežiai sutvarkytoje Vilniaus gatvėje po žiemos išlindo defektai | Diena.lt

DAR ŠVIEŽIAI SUTVARKYTOJE VILNIAUS GATVĖJE PO ŽIEMOS IŠLINDO DEFEKTAI

  • 3

Pernai vasarą baigtoje rekonstruoti sostinės Vilniaus gatvėje po žiemos šalčių pasimatė defektai.

Tik pernai liepą baigtoje tvarkyti vienoje centrinių sostinės gatvių akys kliūva už suskilinėjusių, išsiklaipiusių, iškilnotų plytelių.

Savivaldybė įpareigojo Vilniaus gatvės rekonstrukciją atlikusią bendrovę „Hidrostatyba“ nedelsiant pašalinti po žiemos atsiradusius defektus. Bendrovei jau surašytas defektinis aktas su visais trūkumais, kuriuos privaloma pašalinti per dvi artimiausias savaites, rašoma savivaldybės pranešime.

Vilniaus gatvėje atliktiems darbams yra taikomas 5 metų garantinis terminas. Gatvę tvarkiusi bendrovė visus trūkumus privalo pašalinti savo lėšomis, Vilniaus miesto savivaldybei tai nieko nekainuos.

Šiuo metu tvarkoma Vilniaus gatvės atkarpa nuo Islandijos iki Labdarių gatvės, o kitą savaitę darbai persikels į kitą gatvės atkarpą – nuo Labdarių gatvės iki Gedimino prospekto. Darbų metu laikinai bus aptveriamos tik atskiros nedidelės šaligatvio ar važiuojamosios gatvės dalies atkarpos.

GALERIJA

  • Dar šviežiai sutvarkytoje Vilniaus gatvėje po žiemos išlindo defektai
  • Dar šviežiai sutvarkytoje Vilniaus gatvėje po žiemos išlindo defektai
  • Dar šviežiai sutvarkytoje Vilniaus gatvėje po žiemos išlindo defektai
V. Skaraičio / BFL, S. Žiūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

fui

nu dar komentatoriai rusisku zodziu priraso, bet kai diena pavadinimuose straipsniu ir straipsniuose rusisku zodziu priraso...ka jusu kavencai mokyklose lietuviskai nemokino?!?

M

Vilniuje kaip ir Klaipėdoje, viskas daroma "ant durniaus" :)

...

Viskas čia LIBER'alu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS