R. Šimašius: galiu prokuratūrai pateikti duomenis, kad A. Zuokas paėmė kyšį | Diena.lt

R. ŠIMAŠIUS: GALIU PROKURATŪRAI PATEIKTI DUOMENIS, KAD A. ZUOKAS PAĖMĖ KYŠĮ

  • 36

Remigijus Šimašius, reaguodamas į Artūro Zuoko kreipimąsi į prokuratūrą, sakė, kad jis turi duomenų, kurie leidžia jam teigti, jog A. Zuokas paėmė kyšį.

„Tai labai gerai, jis tą žadėjo daryti jau sausio viduryje, nežinau kodėl tiek laukė iki pat rinkimų, nes aš turiu tuos duomenis, kurie man leidžia drąsiai sakyti, kad būtent tokį kyšį jis per trejus metus iš vienos kompanijos yra paėmęs“, - sakė Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

Aš turiu tuos duomenis, kurie man leidžia drąsiai sakyti, kad būtent tokį kyšį jis per trejus metus iš vienos kompanijos yra paėmęs.

R. Šimašius neigė, kad jis pats ėmėsi veiksmų ir paviešino turimą medžiagą, likus mėnesiui iki rinkimų, tik todėl, kad paveiktų artėjančius rinkimus.

„Aš suprantu, kad dalis žmonių gali sieti tai su rinkimais, bet, žiūrint į arbitražo eigą, yra labai aišku, kodėl klausimas būtent gruodžio mėnesį pateko ant mano stalo ir kodėl sausio mėnesį pateko į tarybą“, - komentavo R. Šimašius.

Ketvirtadienį, kovo 14 dieną, kandidatas į Vilniaus merus Artūras Zuokas Vilniaus apygardos prokuratūrai pateikė skundą, prašydamas pradėti ikiteisminį tyrimą dėl Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus viešai išsakytų teiginių, kad esą A. Zuokas paėmė 724 tūkstančių eurų kyšį iš Prancūzijos bendrovės „Veolia“.

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Vytautas

Šis veikėjas yra beviltiškas trintukas, byla jam garantuota.

ilgai Šimošius delsė

O tai - ne nusikaltimo slėpimas? Kad Zuokas - anoks ne šventasis, seniai aišku. Bet jau Šimošiui šventojo aureolė dar mažiau tinka. Verta prisiminti vien jo ministravimą, kai Lukošiui buvo išduotas Alesius Beliackis, o ir gyvą Andrių Ūsą Šimošius matė, jo teigimu,bene paskutinis.Bent jau taip teigė, nes nėra jokių įtikinamų duomenų, kad Ūsas iš tikro tada balutėje priburbuliavo. Kalbama, kad jis skausmingai nusibaigė gerokai vėliau nuo kažkokios baisios ligos.

Laura

Šimašius meras- didžiausia Vilniaus klaida....Jei gyventojų jkausimai jam yra nepatogūs- jis blokuoja paklausėjus... Tiesiog ,,, nei sąžinės,nei rezultatų - Dieve apsaugok nuo tokio ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS