Sostinės moksleiviai kviečiami išbandyti gatvės gimnastiką | Diena.lt

SOSTINĖS MOKSLEIVIAI KVIEČIAMI IŠBANDYTI GATVĖS GIMNASTIKĄ

  • 0

Vilniaus miesto savivaldybė drauge su „Sveiku miestu“ bei gatvės gimnastikos komanda „Project Mayhem“ inicijuoja fizinio aktyvumo projektą sostinės moksleiviams ir kviečia ugdymo įstaigas (mokyklas, gimnazijas, progimnazijas) dalyvauti projekte „Atrask gatvės gimnastiką“.

Tai socialinis projektas, kurio pagrindinis tikslas – informuoti Vilniaus mokyklų vaikus ir jaunimą apie sveiko gyvenimo būdą svarbą, skatinti atsisakyti žalingų įpročių, juos keičiant į sportą. Tuo pačiu motyvuoti jaunimą sportuoti, judėti bei savo pavyzdžiu pademonstruoti, kad sveikas gyvenimo būdas yra madingas ir labai reikalingas.

Puikus būdas skatinti jaunimą gyventi aktyviai

Iniciatyvos „Atrask gatvės gimnastiką“ metu bus pristatomi gatvės gimnastikos pagrindai bei privalumai, tuo pačiu moksleiviai galės ugdyti darbo komandoje gebėjimus, sužinoti nuo ko reikia pradėti norint užsiimti gatvės gimnastika, kaip saugiai sportuoti.

Gatvės gimnastikos komandos „Project Mayhem“ turo per mokyklas metu vyks specialūs seminarai mokiniams apie šį sportą, parodomosios varžybos, specialios rungtys, kuriose galės savo jėgas išbandyti skirtingų klasių moksleiviai. Taip pat projekto dalyvių laukia įvairūs konkursai bei staigmenos.

Mokyklos kviečiamos registruotis

Susipažinti su talentingąja gatvės gimnastų komanda ,,Project Mayhem“ ir dalyvauti nemokamuose užsiėmimuose (mokymuose) kviečiami 5-12 klasių moksleiviai.

Mokyklų atstovai (vadovai, mokytojai) kviečiami registruoti savo ugdymo įstaigos moksleivius (klases) į mokymus internetu.

GALERIJA

  • Sostinės moksleiviai kviečiami išbandyti gatvės gimnastiką
A. Četkausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS