„Technopolio“ vadovas: vien biurų nuomos per maža | Diena.lt

„TECHNOPOLIO“ VADOVAS: VIEN BIURŲ NUOMOS PER MAŽA

  • 1

Vilniaus biurų segmentas šiuo metu patiria didelių tarptautinių kompanijų paslaugų centrų sukurtą paklausą, o tai labai pavojinga, nes nekilnojamojo turto (NT) plėtotojai ir miesto valdžia pamiršo parengti planą B, teigia Suomijos NT plėtros ir valdymo įmonių grupės "Technopolis" vadovas Keithas Silverangas (Keitas Silverangas).

"Nepraeis nė 10 metų, kai šie paslaugų centrai atsitokės ir pamatys - Lietuva nebėra mažų kaštų šalis. Ir jie išsikraustys į pigesnę rinką. O kai išeina viena stambi kompanija, sistemą ištinka didžiulis šokas. Jei netikite, pažiūrėkite, kokį sąmyšį Suomijoje sukėlė "Nokia" pasitraukimas, - mums patiems tai buvo skaudi patirtis", - sakė grupės vadovas. Jo teigimu, toks pats apsvaigimas nuo tarptautinių kompanijų paslaugų centrų dabar matomas Vilniuje ir niekam nerūpi planas B bei paslaugos, nors pats metas tokį planą rengti.

"Technopolis" Skandinavijoje, Estijoje, Lietuvoje ir Rusijoje valdo 20 verslo parkų. Į Vilniaus biurų rinką "Technopolis" atėjo pernai pavasarį. Bendrovė iš koncerno "Icor" įsigijo tris verslo centrus Ozo parke. Kitais metais "Technopolis" planuoja plėsti verslo parką ir pradėti dar dviejų biurų pastatų statybas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Na, ir idiotynas...

Seniai esame informacijos ekonomikos statdijoje, mobilios darbo vietos - o Vilniaus idiotai statys biurus...KELINTAME JUMS AKMENS AMŽIAUS TARPOSNYJE? Gal smėlio dėžučių pasistatykite ir greta jų tupyklų, kuriose įdarbinkite lievas pajuodusias gaidvištes vilnietes užsieniečių išmatoms išvalyti...Visiškas nuglušėjimas. At nesuvokate, koks yra 21 amžiaus darbas vadinamame biure? Ar biurais vadinate viešnamius, kur pravažiuojnatis dvokinatis Joškė dviems valandoms užsisako oralinį darančią čiurką su siaurom akim, klišą ir be krūtų, o po to - klyno apvalymui berniuką iki 7 metukų iš lenkų kaimo prie Vilniaus...NEBEJUOKINKITE. Iš Baltarusijos Nerimi tuoj tuoj plauks radioaktyvus vanduo, to pakaks ž iš Vilniaus teliks tai, kas jame ir tebuvo - šventyklų teritorijos ir armijos išsigimusiųjų gaidviščių su idiotų galvelėmis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS