„Valstiečių“ partijos Vilniaus skyriui vadovaus V. Sinkevičius | Diena.lt

„VALSTIEČIŲ“ PARTIJOS VILNIAUS SKYRIUI VADOVAUS V. SINKEVIČIUS

  • 1

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) Vilniaus skyriui vadovaus Seimo narys, partijos vicepirmininkas Virginijus Sinkevičius.

Ketvirtadienį į skyriaus pirmininkus išrinktas V. Sinkevičius pakeis iki šiol skyriui vadovavusį Tomą Bakučionį.

„Dėkoju už skyriaus narių išreikštą pasitikėjimą ir paramą, kas įpareigoja imtis nuoseklių darbų. Keliu sau tikslus stiprinti skyrių ir kartu su partijos nariais bei miestiečiais padėti spręsti miesto problemas“, – pranešime teigia V. Sinkevičius.

LVŽS partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis pabrėžia, kad skyriaus laukia didelis iššūkis – 2019 metais vyksiantys savivaldos bei merų rinkimai.

Partijos skyrių pirmininkai renkami dvejų metų kadencijai. V. Sinkevičiaus kandidatūrą slaptu balsavimu palaikė du trečdaliai balsavusiųjų skyriaus narių.

V. Sinkevičius yra Seimo Ekonomikos komiteto pirmininkas, 2016 metais jis laimėjo Seimo rinkimus vienmandatėje Šeškinės apygardoje Vilniuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Štai ir baigėsi LSDS

Štai ir baigėsi Socialdemokratų Sąjungos utilizavimas Karbauskio partijos viduje. Bakučionis buvo paskutinis , kas dar iš jų liko aktyvioje veikloje. Taisyklė susidedi su Karbauskiu pasiruošk tarnauti klusniai eilinį kartą pasitvirtino

SUSIJUSIOS NAUJIENOS