Važinėjate miesto transportu? Išsakykite nuomonę dėl tvarkaraščių | Diena.lt

VAŽINĖJATE MIESTO TRANSPORTU? IŠSAKYKITE NUOMONĘ DĖL TVARKARAŠČIŲ

  • 4

Besiruošiant rudens sezonui Vilniaus savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ jau antrą kartą kviečia keleivius prisidėti prie viešojo transporto eismo tvarkaraščių sudarymo.

Nuo liepos 16 d. interneto tinklalapyje www.stops.lt keleiviai ras informaciją apie planuojamus pakeitimus, o taip pat patys galės teikti pasiūlymus tvarkaraščių korekcijoms.

„Viešojo transporto keleiviai nuolat dalinasi savo idėjomis apie autobusų ir troleibusų tvarkaraščių pakeitimus. Atsižvelgdami į tai šią gegužę pirmąkart pakvietėme juos prisidėti prie vasaros tvarkaraščių sudarymo, teikiant savo pasiūlymus. Sulaukėme daugiau nei 100 keleivių prašymų, todėl ruošdamiesi rudens sezonui vėl kviečiame siųsti savo pasiūlymus viešojo transporto išvykimo laikų pakeitimams. Gavę juos mūsų eismo organizavimo specialistai atskirai išnagrinėja visus prašymus ir, jei tik įmanoma, įtraukia juos planuodami viešojo transporto eismą“, – sako „Susisiekimo paslaugų“ direktorė Modesta Gusarovienė.

Viešojo transporto eismo tvarkaraščiai keisis nuo rugsėjo 1 dienos. Jie bus koreguojami atsižvelgiant į prasidėjusį rudens sezoną ir dėl to padidėjusius viešojo transporto keleivių srautus. Keisis visų greitųjų maršrutų autobusų, visų maršrutų troleibusų bei daugumos maršrutų autobusų tvarkaraščiai. Planuojami viešojo transporto eismo rudens tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.stops.lt bus paskelbti naujoje skiltyje „Siūlomi tvarkaraščiai“, kurią keleiviai ras įprastoje vietoje prie tvarkaraščių. Nuo liepos 16 iki 22 d. SĮ „Susisiekimo paslaugos“ viešojo transporto eismo organizavimo specialistai lauks pasiūlymų dėl autobusų ir troleibusų eismo tvarkaraščių korekcijų, kuriuos pateikti galima el. paštu: vteismas@vilniustransport.lt. Keleiviai kviečiami teikti pasiūlymus viešojo transporto išvykimo laikams. Gauti prašymai bus nagrinėjami, o įvertinus poreikius bei galimybes įmonės specialistai atsižvelgs į siūlomas korekcijas sudarydami rudens sezono tvarkaraščius.

Primename, jog gegužės mėnesį keleiviai buvo kviečiami teikti pasiūlymus vasaros tvarkaraščiams. Vasaros sezonu likę neįgyvendinti keleivių pateikti pasiūlymai, kurių didžioji dalis susijusi su maršrutų dažninimu, bus papildomai peržiūrėti sudarant naujus tvarkaraščius rudeniui.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pilietis

Kainos turi mažėti bilietuko.Rašau iš Kauno.Visa problema kainoje.Butu pigiau ,butu mazesnis užterstumas ,važiuotu daugiau troleibusais , nereikėtų savų mašinų.Pagalvokite...

Isgirskite

Labai blogas susisiekimas sventadieniu dienomis tarp Kauno pilies ir Zaliakalnio - cia tik du marsrutai Nr.11 ir Nr. 10, kurie kursuoja kas 20 min. ir tik 1-2 min. skirtumu. Ar negaletu kursuoti 10 min. tarpu, butu l. patogu. Ir kodel panaikinti visi mikriukai nuo k. pilies ( pro K.pili) Savanoriu pr. kad ir iki Urrmo turgaus?

Zenonas

Čia Vilniaus keleiviams permainos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS