Vilniaus oro uoste – nauja „Duty free“ parduotuvė | Diena.lt

VILNIAUS ORO UOSTE – NAUJA „DUTY FREE“ PARDUOTUVĖ

  • 1

Sostinės oro uoste keleivių, skrendančių į ne Šengeno valstybes, laukia dar malonesni įspūdžiai. Keliautojai jau gali apsilankyti ką tik duris atvėrusioje modernioje neapmuitinamų prekių (angl. „Duty free“) parduotuvėje. Prekybos zona atnaujinta vykdant Vilniaus oro uosto terminalo rekonstrukcijos darbus.

„Kovą pradėję Vilniaus oro uosto terminalo komercinių zonų rekonstrukciją, siekiame pasiūlyti keleiviams platesnį paslaugų spektrą bei prekių asortimentą. Atnaujinta „Duty free“ parduotuvė ne Šengeno zonoje - viena pirmųjų šiais metais suplanuotų atidaryti parduotuvių. Neabejojame, kad ji pradžiugins keleivius ir pagerins jų patirtį oro uoste“, – pasakoja Lietuvos oro uostų Neaviacinių paslaugų skyriaus vadovas Justinas Stepšys.

Ne Šengeno zonos keleivių laukimo salės pirmajame aukšte prie laipinimo vartų A8/1 ir A8/2 įsikūrusioje modernioje 119-os kv. m ploto parduotuvėje keleiviams siūlomas platus prekių asortimentas. Pirkėjai čia suras parfumerijos bei kosmetikos gaminių, gurmaniškų maisto produktų, saldumynų, gėrimų, tabako gaminių, aksesuarų, žaislų ir kitų keliautojų pamėgtų prekių. Taip pat joje bus galima įsigyti daugiau lietuviškų prekės ženklų produktų – jiems skirtos trys specialiai apipavidalintos lentynos.

„Duty free“ parduotuvės interjere panaudoti šiuolaikiški apšvietimo sprendimai ir modernūs baldiniai sprendiniai, o pati parduotuvė suskirstyta į zonas pagal prekių kategorijas.

„Vykdant rekonstrukciją ne Šengeno zonos keleiviams buvo įrengta dar viena laukimo salė - A8/2. Šalia jos ir galima rasti naująją parduotuvę. Na, o rugsėjo antroje pusėje pakviesime keleivius į didžiausią, net 800 kv. m ploto parduotuvę, kurioje šiuo metu intensyviai vyksta įrengimo darbai“, – sako J. Stepšys.

GALERIJA

  • Vilniaus oro uoste – nauja „Duty free“ parduotuvė
  • Vilniaus oro uoste – nauja „Duty free“ parduotuvė
  • Vilniaus oro uoste – nauja „Duty free“ parduotuvė
Milvydo Mažono nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

aitvaras

Patriotai vis burba,pirkite lietuviska preke,o siose parduotuvese 95 proc.importas.Turetu buti atvirksciai,nors 80 proc. lietuviskos prekes.Kokie asilai leidzia uzsienieciams be muito pardavineti savo gaminius.Dar lietuviai vadinasi,tik pasirodimui,o ne darbams.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS