Vilniaus vystymo kompanijai nuo rugpjūčio vadovaus L. Joffė | Diena.lt

VILNIAUS VYSTYMO KOMPANIJAI NUO RUGPJŪČIO VADOVAUS L. JOFFĖ

  • 4

Sostinės savivaldybės valdomai įmonei Vilniaus vystymo kompanija (VVK) nuo liepos 31 dienos vadovaus buvusi Lietuvos oro uostų finansų ir administravimo direktorė Laura Joffė, pranešė Vilniaus savivaldybė.

Ji pakeis laikinai bendrovei vadovaujančią Finansų departamento direktorę Karoliną Sakalauskaitę.

„Prisijungiu prie komandos su aiškia akcininko vizija: statyti modernų Vilnių, kuris atitiktų miesto gyventojų poreikius. Tikiu, kad kartu su suformuota stipria profesionalų komanda ne tik aiškiai nubrėšime strateginę kryptį, kur ir kaip pati įmonė turi vystytis artimiausius 5–10 metų, bet ir tapsime kompetencijų centru, užtikrinančiu visų strateginių projektų įgyvendinimą laiku,” – pranešime teigė L. Joffė.

Būsima VVK vadovė nuo 2008 metų dirbo finansų kontroliere privataus ir viešojo sektoriaus įmonėse, nuo 2014 metų  dirbo Lietuvos oro uostuose, 2018 metais tapo vykdomąja direktore, o nuo 2021 metų – finansų ir administravimo direktore, o nuo 2022 metų rugsėjo vadovavo Vilniaus bendrovei „Bunasta”.

Vilniaus vystymo kompanijai nuo 2021-ųjų rugpjūčio iki šių metų kovo vadovavo konkursą laimėjęs Saulius Barauskas, tačiau kovą jis paliko įmonę savo noru.

Naujo vadovo konkurse dalyvavo 75 pretendentai.

Vilniaus vystymo kompanija teikia miesto švietimo, ikimokyklinio ugdymo, socialinių paslaugų ir kitų objektų projektavimo bei statybų valdymo paslaugas, be to, ji parduoda apleistą, savivaldybei nereikalingą ir probleminį nekilnojamąjį turtą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pilietiškas

Geriau morgana (buvusi kavaliauskaitė?)

.........

aaaa ......Jofeik mat ..... kaip bus vilniaus durnanamy grazu....

Bet tai

ir ilgamete gi dinastija! Dar nuo ankstyvuju Lavonido Breznevo laiku - si pavarde prie lovio!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS