Vilniuje išdalytos vietos neegzistuojančiuose darželiuose | Diena.lt

VILNIUJE IŠDALYTOS VIETOS NEEGZISTUOJANČIUOSE DARŽELIUOSE

  • 2

Pasigyrusi, kad panaikino eiles į vaikų darželius, sostinės savivaldybė iš tiesų išdalijo vietas į neegzistuojančias ugdymo įstaigas, rašo naujienų portalas delfi.lt.

Gegužę savivaldybė pranešė, kad „visi mažieji vilniečiai patenka į darželius – nuo rugsėjo pirmosios šiemet į sostinės darželius pakviesta dar 7400 vaikų“. Tačiau į redakciją kreipėsi vilnietė, kurios sūnus nuo rugsėjo turėtų pradėti lankyti naują modulinį darželio priestatą, bet šis net nepradėtas statyti.

Vilniaus miesto savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto departamento direktorė Alina Kovalevskaja delfi.lt teigė, kad moduliniai darželiai bus pastatyti artimiausiu metu, o viskas užtruko dėl procedūrinių veiksmų su įvairiomis institucijomis derinimo. „Į lopšelio-darželio „Medynėlis“ modulinį priestatą priskirta apie 100 vaikų, kurių tėvai, pasirašydami sutartis, buvo informuoti, kad ugdymas prasidės pastačius modulinį darželį, neįvardijant konkretaus termino“, – teigė A. Kovalevskaja.

Anot jos, vaikai, kurie norės darželį lankyti nuo rugsėjo 1-osios ar kitu terminu, galės rinktis: ugdytis pagrindiniame darželio pastate arba pasinaudoti 100 eurų kompensacija privačiuose darželiuose.

Kovą Vilniaus miesto savivaldybė paskelbė, kad jau rugsėjį duris atvers net šeši moduliniai darželiai, kuriuos galės lankyti 630 vaikų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nika

Šimaška ir yra tik šimaška, temoka dantis rodyti ir pora tujų nupjauti. O kad prisigyrė, kiek darbų jis yra padaręs, svajoja dar ir stadioną pastatyt iki kadencijos pabaigos ir koncertų salę ant Tauro kalno... Neišeis nieko, šimašėli, sakyčiau per sunkią naštą žadi užsikraut, bet tik kad ta našta tėra vaizduotėje.

va kur

nejau jus nesuprantat kad cia tik simasiaus vizija pries rinkimus jei ji isrinks kita kadensija vizija pavirs realybe bet vaikams kuriems darzeliu reikia dabar ju jau nereikes

SUSIJUSIOS NAUJIENOS