Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas | Diena.lt

VILNIAUS MERO RINKIMAI – BE NETIKĖTUMŲ: PIRMAUJA R. ŠIMAŠIUS IR A. ZUOKAS

Vilniaus mero rinkimų antrame ture susirungs buvęs ir dabartinis sostinės vadovai – Remigijus Šimašius ir Artūras Zuokas.

Suskaičiavus duomenis 150-yje iš 151 apylinkės, R. Šimašius gavo 37,3 proc. balsų, o A. Zuokas – 22,7 procento.

Trečias – Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas, gavęs 10,96 proc. balsų, ketvirtas – konservatorių kandidatas Dainius Kreivys, surinkęs 9,06 proc. balsų.

Toliau rikiuojasi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas Virginijus Sinkevičius (4,91 proc. balsų), Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos ir Rusų aljanso kandidatė Edita Tamošiūnaitė (4,76 proc.), socialdemokratas Gintautas Paluckas (2,63 proc.).

R. Šimašiaus rinkimų komitetas pirmauja ir pagal gaunamų mandatų savivaldybės taryboje skaičių. Šiuo metu jie galėtų tikėtis 17 mandatų 51 vietos savivaldybės taryboje.

Su R. Šimašiaus komitetu kandidatuojantis Vincas Jurgutis BNS teigė, kad toks rezultatas kelia „atsakomybę mums suburti valdančiąją koaliciją“.

„Rezultatai rodo pasitikėjimą buvusiais darbais ir, svarbiausia, pasitikėjimą ateičiai. Mums svarbu, kad mūsų rėmėjai nesustotų ir palaikytų mus antrajame ture“, – BNS sakė politikas.


Remigijus Šimašius/Fotobanko nuotr.

„Tikrai neskaičiuojame, iš ko pasiimti balsų (antrajame ture – BNS). Tikime, kad vilniečiai galvoja savo galva, vertins nuveiktus darbus ir tai, ko gali tikėtis ateityje“, – pridūrė jis.

V. Jurgutis tvirtino, kad komiteto atstovai yra pasiruošę kalbėti su visomis į tarybą pateksiančiomis politinėmis jėgomis, kurios palaikytų jų programinius punktus.

„Turime šešis svarbiausius punktus, kuriuos įvardysime rytoj (pirmadienį – BNS)“, – kalbėjo komiteto narys.

Nors rinkimų sąraše žemiau buvo atsidūrę televizijos prodiuseris Gediminas Jaunius ir dainininkė, eksparlamentarė Donalda Meiželytė, šie kandidatai turėtų patekti į savivaldybės tarybą, rinkėjams suteikus jiems daugiau pirmumo balsų nei aukščiau buvusiems pretendentams.

Artūras Zuokas/ELTOS nuotr.

A. Zuokas vardija galimus koalicijos partnerius

Pirminiais duomenimis, A. Zuoko rinkimų sąrašas iškovotų dešimt savivaldybės tarybos narių mandatų.

Politikas anksčiau BNS tvirtino, kad vis tiek bandytų telkti valdančiąją koaliciją, jeigu būtų išrinktas meru.

„Meras yra tarybos pirmininkas pagal įstatymą. Meras yra kaip ir pagrindinis miesto veidas, ir jam priklauso ta iniciatyva“, – kalbėjo A. Zuokas.

Jis teigė, kad kai kurios jo partijos programinės nuostatos sutapo su konservatorių, Darbo partijos, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatų nuostatomis.

Rinkimų naktį A. Zuoko vadovaujamos Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) atstovai buvo susitikę su konservatoriais pastarųjų štabe. Šios dvi politinės jėgos pastaruoju metu dirbo sostinės savivaldybės tarybos opozicijoje.

„Mes iš tikrųjų mąstome panašiai apie Vilniaus ateitį, o tai yra gerokai svarbesnis vienijimo dalykas, nei formalus palaikymas“, – kalbėjo A. Zuokas.

Politiko žmona Agnė Zuokienė rinkimų sąraše buvo įrašyta paskutiniu – 102 – numeriu, tačiau rinkėjai ją pakėlė iki ketvirtos pozicijos. Pagal dabartinius duomenis ji turėtų tapti tarybos nare.

Trečioje vietoje mero rinkimuose kol kas rikiuojasi Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas su 11,98 proc. balsų, ketvirtoje – konservatorius Dainius Kreivys su 8,70 proc. balsų, penktoje Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos ir Rusų aljanso kandidatė Edita Tamošiūnaitė su 5,24 procento balsų.

Rinkimuose į savivaldybės tarybą trečią vietą užima konservatoriai su devyniais mandatais, ketvirtą Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicija su šešiais mandatais ir Darbo partija su penkiais mandatais.

VRK duomenimis, Socialdemokratų partija kol kas sostinės taryboje lieka be mandatų.

R. Šimašius: šiandien yra laikas švęsti

R. Šimašius susirinkusiems palaikytojams, grojant „We are the champions“ dainai, teigė, kad pasibaigus šventei, jau pirmadienį, eis į derybas su koalicijomis.

,,Aš noriu pasidžiaugti nors pradžia, bet ką mes matome iš Vyriausiosios rinkimų komisijos puslapio, yra labai gera tendencija, tai yra tai, ko mes siekėme ir norėjome, ir aš tikrai tikiu, kad ta tendencija išliks iki galo ir kad rytą mes švęsime puikią ir tvirtą pergalę. Eisime derėtis su koalicijomis. Žinoma, yra dar dvi savaitės, bet svarbu, kad ne tik būtų didžiausia frakcija savivaldybėje, bet kad ir darbas būtų. Yra laikas mąstyti, yra laikas dirbti. Yra laikas švęsti, tai šiandien yra laikas švęsti“, – sakė R. Šimašius.

R. Šimašius tikino, kad su visomis koalicijomis bandys derėtis, vieni pirmųjų bus konservatoriai. Kita vertus, R. Šimašius teigia, kad sunkiausia bus susiderėti su A. Zuoko komanda, nes ,,jie turi reikalų su sąžine“, kas nepriimtina R. Šimašiaus komiteto ,,Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės“ nariams.

,,Su koalicijomis kalbėsimės, jau ir šiandien kalbuosi, bet tai tik pradžia. Žinoma, nemanau, kad iki konkrečių rinkimų rezultatų čia bus kažkas susiderėta, reikia antrojo turo pabaigos, bet kalbos turi būti (...) Su visais kalbėsiuosi, aišku, su Artūro Zuoko koalicija yra kalbėtis sunkiau, nes jie turi reikalų su sąžine. Ir su ,,Atviras Vilnius koalicija“ - jie nelabai tinka“, – sakė R. Šimašius.

 

Mintys neilgai trukus pasibaigus balsavimui

Dėl antro turo būtų labai dėkingas

„Patekęs į antrą turą toliau bendrausiu su rinkėjais, jau turiu suplanavęs apsigyvendinimą skirtinguose Vilniaus rajonuose ir seniūnijose, tai ir toliau būsiu vilniečių kaimynu. Atsiras ir darbinių vizitų, norėtųsi susitikti ir su Vyriausybės atstovais, realiai pažiūrėti į miesto situaciją “, – prieš 22 val. sakė A. Zuokas.

A. Zuokas tikina, kad rezultatų laukimo nuotaikos pakilios, o Vilnius pasiruošęs pokyčiams.

,,Nuotaikos geros, dar laukiame rezultatų. Džiugina bendra nuotaika, džiugina stebėtojų komentarai. Žmonės balsuoti šiandien ėjo su šypsena veide, vadinasi, jie yra už laimingą Vilnių. Žmonės nori pokyčių, nes Vilnius –dinamiškas miestas. Šiandien pokyčiai Vilniui reikalingi, pokyčiai stimuliuoja kraują, leidžia svajoti, priverčia galvoti, judėti“, – sakė A. Zuokas.

Kandidatas į merus neatskleidė, su kuo tikisi išeiti į antrą turą.

,,Jeigu iš karto būtų pergalė pirmajame ture, tai rinkėjai mane nustebintų, dėl antro turo aš būčiau be galo dėkingas ir tikiuosi, kad mano sąrašas gaus daug mandatų. Kas bus antrajame ture, aš beveik žinau, bet sulaukime rezultatų“, –sakė A. Zuokas.

R. Šimašius pašmaikštavo

R. Šimašius tik pradėjus skaičiuoti balsus jau šmaikštavo, kad jie turi kuo didžiuotis, nes pirmą sykį nuo nepriklausomos Lietuvos iš savivaldybės niekas nebuvo išvestas su antrankiais. R. Šimašius neslepia, kad jis tikisi išeiti į antrą rinkimų turą. Pasak jo, pirmasis jo žingsnis tapus meru bus sutelkti stiprią koaliciją ir toliau tęsti darbus Vilniaus labui.

,,Tikiuosi gero rezultato, tikiuosi, kad vilniečiams patiko pokyčiai per ketverius metus ir noriu žengti toliau. Mieste matau labai daug geros nuotaikos. Be jokios abejonės, tikiuosi išeiti į antrą turą, nes nerealistiška būtų kovoti tik dėl vieno turo. Man aktualu, kad vilniečiai būtų palaikę mano komandą ir geri pokyčiai galėtų tęstis“, – sakė R. Šimašius.

R. Šimašius pripažįsta, kad kadencijos laikotarpiu buvo nemažai ginčų su taryba, todėl tapus meru pirmas žingsnis bus sutelkti stiprią koaliciją.

,,Be jokios abejonės, pirmas žingsnis bus suburti stiprią koaliciją, kad galėtume darbus ir toliau tęsti Vilniaus labui, tai kertinis dalykas. Palaikymas yra labai svarbus (...) Buvusią kadenciją buvo du etapai ir abiem etapais neturėjau to komforto. Tikiuosi šį kartą tą palaikymą turėti. Reikėjo telkti palaikymą dėl kiekvieno balsavimo. Tikiuosi, kad šioje kadencijoje bus lengviau“, – sakė R. Šimašius.

Vilniaus meras teigia, kad visą buvusios kadencijos laikotarpį buvo itin patenkintas savo komanda.

Labai gerai, kadangi šūkis buvo ,,Vilnius, kuriuo didžiuojuosi“, tai aš komanda didžiuojuosi tikrai ne mažiau, labai geras jausmas su tokia komanda dirbti“, - sakė jis.

Laukti rezultatų R. Šimašiaus komandos „Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės!“ rinkimų štabas įsikūrė „Piano Man“ bare. Rinkimų rezultatų kartu su R. Šimašiumi kartu laukia kandidatai, savanoriai, rėmėjai ir kiti aktyvūs mero pagalbininkai, taip pat Seimo narė Aušrinė Armonaitė.

 

Žemėlapiai sukurti UAB "HNIT-BALTIC" naudojant Esri ArcGIS Online technologiją


V. Sinkevičius: istorinis šansas turėti frakciją Vilniaus miesto taryboje

„Valstiečių“ kandidatas į Vilniaus merus Virginijus Sinkevičius sako, kad pasibaigus savivaldos rinkimams istorinis dalykas būtų turėti frakciją Vilniaus savivaldybėje.

„Istorinis dalykas būtų turėti frakciją. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga niekados neturėjo frakcijos Vilniaus miesto savivaldybėje, todėl tai būtų tikrai didelis žingsnis į priekį, kur, manau, mes galėtume daug aktyviau įsilieti į Vilniaus miesto valdymą“, – sekmadienį kalbėjo V. Sinkevičius.

Virginijus Sinkevičius/I.Gelūno(Fotobanko) nuotr.

Politikas pozityviai įvertino savo pasirodymą savivaldybių rinkimuose.

„Manau, kad mes su komanda padarėme labai gerą darbą. Aš pakankamai aiškiai ištransliavau žinutes debatuose ir tikiuosi, kad rinkėjai į tai atsižvelgs. Mes buvome stipriai pasiruošę, mūsų programa buvo stipri, atsižvelgiant į kiekvieno vilniečio interesą, nepaisant jo pajamų ar gyvenamosios vietos, o dabar yra rinkėjų valioje“, – rinkimų štabe kalbėjo V. Sinkevičius.

GALERIJA

  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
  • Vilniaus mero rinkimai – be netikėtumų: pirmauja R. Šimašius ir A. Zuokas
I. Gelūno, P. Peleckio, T. Biliūno/Fotobanko, D.Labučio/ELTA nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Vanga

Dabar Vilniu uzvaldys koncervai ir panasus i juos? Vargas Vilniui. Sugrius viskas, užžels...

Anonimas

Simasius ne meras o nesusipratimas, tikras politikas tik kalbet moka ir skustis, nieko gero nepadare ir nepadarys. Meras turi buti ukiskas zmogus ir tvarkyti miesta o ne neamonem uzsiimineti kaip simasius

Anonimas

akivaizdu kad vilniuje kaip ir kaune durniai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS