150 tūkst. eurų vertės kokainą laikė daugiabučio rusyje | Diena.lt

150 TŪKST. EURŲ VERTĖS KOKAINĄ LAIKĖ DAUGIABUČIO RUSYJE

  • 1

Vilniaus policija sulaikė narkotikų platinimu įtariamą asmenį ir daugiabučio rūsyje aptiko slėptuvę, kurioje buvo laikoma apie 2 kilogramai kokaino. Jo vertė siekia apie 150 000 eurų, skelbia policija.

Pareigūnai taip pat aptiko daugiau nei 31 tūkstantį netikrų eurų 50 nominalo kupiūromis ir kitus galbūt nusikalstamais tikslais naudojamus daiktus.

Asmenį, siejamą su organizuotomis nusikalstamomis struktūromis Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė sausio 28 dieną.

Atlikus kriminalinės žvalgybos veiksmus, Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyboje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu ir netikrų pinigų ar vertybinių popierių didelio kiekio gaminimo, laikymo arba realizavimo.

Kriminalinės policijos pareigūnai nustatė asmenį, jis įtariamas Vilniuje platinantis labai didelius narkotinių medžiagų kiekius bei ieškantis nuolatinių klientų, pageidaujančių įgyti netikrų eurų.

Kaip pranešė policija, tikrinama informacija pasitvirtino ‒ daugiabučio namo rūsyje kriminalistai aptiko asmens naudojamą slėptuvę.

Įtariamasis, išradingai pasinaudojęs daugiabučio namo nenaudojamomis rūsio patalpomis ir užrakinęs jas savo spyna, mėgino nesusekamai disponuoti narkotikais bei netikrais eurais.

Sulaikytam įtariamajam, kuris siejamas su Vilniaus organizuotomis nusikalstamomis struktūromis, teismas paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Jam gresia laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų. Manoma, kad sulaikomų asmenų gali būti ir daugiau.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

butu gerai

daugiau tokiu isaiskinimu,valdzios vietoj skirciau premijas tokiems kriminalistams...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS