Būkite budrūs: plėšikauja „skaitiklių tikrintojai“ | Diena.lt

BŪKITE BUDRŪS: PLĖŠIKAUJA „SKAITIKLIŲ TIKRINTOJAI“

Pastaruoju metu vis dažniau nusikaltimų suvestinėse fiksuojami sukčiai, kurie, apsimetę skaitiklių tikrintojais, vaikšto po butus ir pasiglemžia iš patiklių žmonių pinigus.

Penktadienį vadinamieji „skaitiklių tikrintojai“ lankėsi Vilniuje ir Radviliškyje. Vilniuje jie buto šeimininkui dar grasino ir fiziniu smurtu.

Į Vilniuje, Kražių gatvėje, esantį 68-erių vyro butą skaitiklių tikrintoju prisistatęs vyriškis užėjo apie 10 val. Savininkui atidarius duris, „tikrintojas“, grasindamas fiziniu susidorojimu, iš šeimininko reikalavo pinigų. Buto šeimininkas, išsigandęs, kad prieš jį gali būti panaudota fizinė jėga, padavė užpuolikui 20 eurų ir šis pasišalino.

Gerokai daugiau pinigų neteko garbaus amžiaus moteris Radviliškyje. Pas 1925 m. gimusią radviliškietę nepažįstamas vyriškis, prisistatęs vandens skaitiklių tikrintoju, atėjo 14 val. Jis iš senolės pagrobė ant stalo padėtus 260 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

???

pranesimas apie "legalizuotus grobikus"- daugiabuciu administratoriaus Kauno centro busto 'nusamdyta' Aplinkos apsauga jau 2 metai , ( apie tai buvo Administratoriui elektroniniu rastu pranesta ir issamiai informuota savivaldybes kontroles skyrius ) nieko neveikdami is namo gyventoju yra gave virs 2000 ,-euru uz vadinama teritorijos prieziura . Pateike pasiaiskinimus apie atliekamus darbus nerealiame plote ( kokio net nera) vasaros sezone 3 kartus zole nusienavo gal 4 - 5 aru sklype , viso per du metus apie 20 aru , kitu darbu pagal sutarti atlikti nesieme ir po skundo . . . Kaip tokius darbu rangovus pavadinti ? ? ?

T

Net nereikia aiskinti jas ir taip aisku

Kai tikrint eina

vandens skaitliukų tai niekas nerašo skelbimų, tychare ateina, nepraneše.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS