Dingo vyras: prieš savaitę išėjo iš namų ir prapuolė | Diena.lt

DINGO VYRAS: PRIEŠ SAVAITĘ IŠĖJO IŠ NAMŲ IR PRAPUOLĖ

  • 1

Vilniaus policija ieško prieš savaitę dingusio jauno vyro.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl Igorio Bobovnikovo paieškos.

2018 metų spalio 9 d. apie 20 val. jis išėjo iš namų ir iki šiol negrįžo, o jo buvimo vieta nėra žinoma.

I. Bobnikovas gali nesiorientuoti aplinkoje, su savimi jokių asmeninių daiktų neturėjo, vilkėjo mėlynos spalvos marškinėliais trumpomis rankovėmis, pilku džemperiu su gobtuvu, tamsiai pilkos spalvos sportines kelnes „Adidas“ su oranžinės spalvos juostelėmis, avėjo juodos spalvos sportbačiais.

Mačiusius ieškomą asmenį, žinančius, kur jis yra ar turinčius kitos tyrimui vertingos informacijos, prašome kreiptis į miesto šeštojo policijos komisariato vyriausiąjį tyrėją Andžej Gaverski, mob. Tel. 8 612 54920, tel. (8 5) 271 6528.

GALERIJA

  • Dingo vyras: prieš savaitę išėjo iš namų ir prapuolė
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Psihologas

Tiek vakšelių dėl sekso "alkanų "moterų Lietuvoje,matomai pasikvietė pas save" paišdykauti",atsiras ,paleis kaip bus soti.Nepergyvenkite atsiras,dabar yra tokių moterų ir invalidai tinka ir su protinę negalią, visokie ,svarbu su vyriškom kelnėm,smegenineje gali nebūti nieko.Poliklinikoje tokius graibsto valytojos,kitaip sakant slaugytes,ar kaip jos ten.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS