Dingusio baikerio paieška: miškų šukavimas sustabdytas | Diena.lt

DINGUSIO BAIKERIO PAIEŠKA: MIŠKŲ ŠUKAVIMAS SUSTABDYTAS

  • 0

Daugiau nei prieš savaitę dingusio Aivaro Kilkaus istorija vis dar lieka neaiški. Nors su dingimu siejamas baikerių klubo „Vorai“ prezidentas Laurynas Baltrūnas sulaikytas dviem mėnesiams, proveržio byloje pasiekti nepavyksta, o aktyvūs paieškos veiksmai laikinai sustabdyti, rašo portalas 15min.lt.

Penktadienį ir savaitgalį pareigūnai ir savanoriai tikrino miškus netoli L.Baltrūno namų, teritorijoje tarp Aukštadvario kartodromo ir Velnio duobės. Taip pat į pagalbą buvo pakviesti ir ugniagesių narai. Tačiau tyrimui reikšmingų įrodymų paieškos metu nerasta.

Kaip informavo Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, kol kas pareigūnai dirba ir tikrina įvairias įvykio versijas, tačiau aktyvus miškų šukavimas nei pirmadienį, nei antradienį nevykdomas.

Portalas jau anksčiau rašė, kad šių metų spalio 15 dieną, apie 17 val., A. Kilkus motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, o jo buvimo vieta nėra žinoma.

Policijos turimais duomenimis, spalio 15-osios popietę A. Kilkus galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

Dingęs baikeris A. Kilkus iki šiol nerastas, nežinoma, ar jis gyvas.

 

GALERIJA

  • Dingusio baikerio paieška: miškų šukavimas sustabdytas
  • Dingusio baikerio paieška: miškų šukavimas sustabdytas
Policijos nuotr., LNK žinių stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS