Gal matėte Joną? Cigarečių pakelyje aptikus narkotikų pasislėpė nuo policijos | Diena.lt

GAL MATĖTE JONĄ? CIGAREČIŲ PAKELYJE APTIKUS NARKOTIKŲ PASISLĖPĖ NUO POLICIJOS

  • 10

Ketvirtadienį Vilniaus apskrities policija pranešė, kad tebevykdo nuo teisėsaugos besislapstančio Jono Mockevičiaus paiešką. Bet kokia gyventojų informacija apie ieškomą asmenį yra naudinga.

Teisėsaugos duomenimis, pernai rugpjūčio 6 d. apie 15.30 val. 1994 metais gimęs J. Mockevičius buvo sulaikytas Vilniuje, prie Čiobiškio gatvėje esančio namo. Dalinės apžiūros metu vyro turėtame cigarečių pakelyje buvo rasta psichotropinės medžiagos MDMA.

2023 metų gruodžio 14 d. buvo paskelbta jo paieška, kadangi įtariamasis nuo teisėsaugos pasislėpė.

Jo atžvilgiu atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir svetimo turto sugadinimo.

Įtariamasis yra apie 170 cm ūgio, kresno kūno sudėjimo, apvalaus veido, storų lūpų, rusvų trumpai kirptų plaukų. Vyro rankas puošia tatuiruotės.

Asmenis, žinančius šio įtariamojo buvimo vietą ar galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos, policija prašo informuoti Vilniaus apskr. VPK Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyresniąją tyrėją Rositą Ivanovą, tel. (8 5) 219 8948, el. p.rosita.ivanova@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

GALERIJA

  • Gal matėte Joną? Cigarečių pakelyje aptikus narkotikų pasislėpė nuo policijos
  • Gal matėte Joną? Cigarečių pakelyje aptikus narkotikų pasislėpė nuo policijos
  • Gal matėte Joną? Cigarečių pakelyje aptikus narkotikų pasislėpė nuo policijos
Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Tai

Kaltinamas "ir svetimo turto sugadinimu"..?... Tai kokį tas svetimą turtą jis galėjo sugadinti su angelškų mentų rasta narkotine medžiaga?

Onė

Na mačiau prieš vienuolika metų,bet buvo gražus. Ėmė ir išėjo ,aplankau....

visiskas -

jonas...[ tikras]
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS