Į areštinę labai nenorėjęs elektrėniškis valandą pratupėjo pelkėje | Diena.lt

Į AREŠTINĘ LABAI NENORĖJĘS ELEKTRĖNIŠKIS VALANDĄ PRATUPĖJO PELKĖJE

  • 0

Arešto norėjęs išvengti Elektrėnų gyventojas bėgdamas nuo policijos pareigūnų puolė į šaltą pelkę ir ten slėpėsi gerą valandą.

Lapkričio 15 d. apie 11 val. 20 min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai, patruliuodami Elektrėnuose, Pergalės g., pastebėjo gerai jiems pažįstamą, ne kartą teistą, 31 metų Elektrėnų gyventoją.

Pastaruoju metu vyras stengėsi nepakliūti į policijos akiratį, kadangi Trakų rajono apylinkės teismo sprendimu baudžiamojoje byloje jam buvo skirtos 7 dienos arešto. Vykdant teismo sprendimą, buvo nuspręsta šį vyrą sulaikyti. Pastarasis, pamatęs uniformuotus pareigūnus, ėmė bėgti. Nors pareigūnai ne kartą liepė jam sustoti, bėglys net nesiruošė vykdyti teisėtų pareigūnų reikalavimų ir skuodė netoliese esančios pelkės link. Neįvertinęs žvarbios lapkričio dienos, vyras įbrido į šaltą vandenį ir pradėjo plaukti, netrukus pasislėpė nendrėse.

Į pagalbą buvo iškviesti Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnybos pareigūnai, o vėliau ir medikai. Po geros valandos paieškų pastebėtas iš pelkės išbrendantis sušalęs bėglys. Po medikų apžiūros jis buvo pristatytas į policijos komisariatą ir patalpintas į laikino sulaikymo kambarį, vėliau išvežtas į Vilniaus apskr. VPK areštinę. Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas už pareigūnų teisėto nurodymo ir reikalavimo nevykdymą. Jam gresia bauda nuo devyniasdešimt iki vieno šimto keturiasdešimt eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS