Įtariamieji dailininkės A. Každailytės nužudymu suimti trims mėnesiams | Diena.lt

ĮTARIAMIEJI DAILININKĖS A. KAŽDAILYTĖS NUŽUDYMU SUIMTI TRIMS MĖNESIAMS

  • 3

Sekmadienį Vilniaus apylinkės teismas sekmadienį patenkino prokuroro prašymą skirti trijų mėnesių suėmimą dviems įtariamiesiems dailininkės Agnės Každailytės nužudymu.

Kaip pranešė portalas lrytas.lt, kaltę pripažįsta tik vienas iš jų - jaunesnysis, gimęs 1989-aisiais ir tikina nusikaltimą padaręs vienas, tuo metu 1974-aisiais gimęs įtariamasis kaltę neigia.

Kaip BNS informavo Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis, abu asmenys yra žinomi policijai.

„Anksčiau abu asmenys yra teisti ne vieną kartą“, - BNS sakė A.Mikulskis. Jis nekomentavo neoficialios informacijos, kad suimtieji galėjo atlikti remonto darbus dailininkės bute.

Policija įtariamuosius sulaikė penktadienį - tos pačios dienos pavakarę pranešta, kad pareigūnai rado moterį nužudytą Sodų gatvės daugiabučio apleistame bute. Jos kūnas aptiktas su smurto žymėmis. Tyrimo duomenimis, moteris nužudyta savo bute, tačiau pernešta ir paslėpta kitame bute, esančiame kaimynystėje.

Artimieji dailininkės pasigedo šią savaitę - ji buvo ieškoma nuo trečiadienio kaip dingusi be žinios.

Dailininkė A.Každailytė yra žymaus grafiko, Lietuvos istorinės ir kitų vėliavų, miestų herbų kūrėjo Arvydo Každailio dukra.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

atjauta

Gerbkit išėjusius...savo noru ar kitų pagalba... Ramybės jiems. Užuojauta artimiesiems.

negi

taip nusigyveno,kad teko persikelti į prastos reputacijos vietovę?

NA NA

nežinai kur mirtis tave pasitiks ____________vieni norėdami pratęsti gyvenimą žudo kitus ,kiti aukoja ,kad gyventu einantys numirti ,vieni ima , kiti duoda,skirtumas ,ar prasmingas tavo trumpas ar ilgas buvo gyvenimas ,,,sėkmės , ieškantiems gyvenime ir mirtyje prasmės ,,,,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS