Jaunuoliai su BMW „piešė“ saulutes, dabar turi rimtų bėdų | Diena.lt

JAUNUOLIAI SU BMW „PIEŠĖ“ SAULUTES, DABAR TURI RIMTŲ BĖDŲ

  • 7

Vaizdo kameros padėjo nustatyti jaunuolius, Semeliškėse automobiliais ,,piešusius“ saulutes.

Dar lapkričio 25 d. apie 1 val. Semeliškių (Elektrėnų sav.) vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, kaip miestelio aikštelėje, Trakų g., automobilių BMW 520D ir BMW 330D vairuotojai, pažeisdami Kelių eismo taisyklių reikalavimus, „piešė“ saulutes.

Pareigūnai tokį jaunų vairuotojų elgesį įvertino kaip chuliganišką ir pavojingą vairavimą. Kameros padėjo pareigūnams išaiškinti tos nakties įvykio dalyvius. Vienas jų, gimęs 1998 metais,  yra Semeliškių gyventojas, antrasis, gimęs 1996 m., gyvena Trakų rajono savivaldybėje.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnams aiškinantis aplinkybes, paaiškėjo, jog vienas iš pažeidėjų vairavo automobilį BMW 520D neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonės. Dvidešimt vienerių metų vaikinui už tai, kad vairavo automobilį neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonių, kai šios teisės nėra įgijęs, ir už chuliganišką vairavimą paskirta 850 eurų bauda.

Vaikinui, kuris perdavė automobilį neturinčiam teisės vairuoti transporto priemones, surašytas administracinio nusižengimo protokolas su administraciniu nurodymu ir paskirta 30 eurų bauda. Automobilį BMW 330D vairavusiam devyniolikmečiui taip pat už chuliganišką vairavimą surašytas administracinio nusižengimo protokolas su administraciniu nurodymu ir paskirta 225 eurų bauda bei 12 mėnesių atimta teisė vairuoti transporto priemones.

Artėjant žiemai tokių chuliganiško ir pavojingo vairavimo mėgėjų atsiras ir daugiau, todėl policijos pareigūnai prašo vairuotojų susimąstyti ir prisiminti, kad, kai automobilis slysta, jį suvaldyti tampa sudėtingiau ir toks vairavimas yra pavojingas ir gali sukelti skaudžių pasekmių.

GALERIJA

  • Jaunuoliai su BMW „piešė“ saulutes, dabar turi rimtų bėdų
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

AS

Darbo nera bet automobiliu yra.Manau reiketu paziureti is kokiu pinigu jie isigyti.O darbo yra miestuose,vaziuok ir dirbk.Tinginiam nera darbo.

Manau.

Per maza bauda tokiem debilam.Juk tokie ir trankosi .Atimti transpora tegu subresta ir suzino kam transporto priemone naudojama.

Simas

Kodėl Lietuvoj mentams esmė yra tik nubausti pavydi jie gal irgi nori neleidžia niekas ar kas jiem negerai. Visur jie mato chuliganus daugiau nk. Nubausti nubausti visus nubausti. Skurdžiausia šalis europoje, bet mentų mašinos brangiausios.... ŽIAURU!!! atsipeikėkit žmonės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS