Ketvirtadienis Vilniuje – lyg užkeiktas: tokių kuriozų gatvėse dar nebuvo | Diena.lt

KETVIRTADIENIS VILNIUJE – LYG UŽKEIKTAS: TOKIŲ KURIOZŲ GATVĖSE DAR NEBUVO

  • 1

Ketvirtadienis sostinėje lyg užkeiktas – gausu neeilinių eismo įvykių.

Tikėtina, kad avarijoms Vilniaus keliuose nemažai įtakos turi dargana ir iškritusi šlapdriba. Įvairiausio pobūdžio nelaimės pilasi it iš gausybės rago.

Pasak Vilniaus apskrities policijos atstovės Loretos Kairienės, spalio 26-osios rytą, 6.29 val., Žirmūnų ir Šilo gatvių sankryžoje pėsčiųjų perėjoje automobilis „Volkswagen“ partrenkė 1962 metais gimusį vyrą. Buvo informuoti medikai ir pareigūnai. Nukentėjusysis dėl sužalojimų pristatytas į ligoninę. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

8.12 val. Vilniuje, Ukmergės gatvėje, kryptimi link Maišiagalos. važiuojant autobusui į kelią išvažiavo paspirtukininkas. Autobusui staigiai stabdant į jo galą įvažiavo krovininis automobilis. Per avariją nukentėjo autobusu važiavusi maždaug 40 metų moteris. Ji skundėsi galvos skausmais. Apie nelaimę pareigūnus ir medikus informavo autobuso vairuotojas. Atvykus tarnyboms, paaiškėjo, kad krovininio automobilio vairuotojas kelyje nesilaikė saugaus atstumo. Autobusas paspirtuko nekliudė. Tačiau paspirtuko vairuotojui buvo surašytas protokolas pagal administracinių nusižengimų kodeksą. Nukentėjusią moterį apžiūrėjo medikai. Nuspręsta, kad jai nėra būtinybės vykti į gydymo įstaigą. 

10.39 val. Vilniaus ir Žygimantų gatvių sankryžoje 52 numerio maršrutinio autobuso vairuotojas, kuris buvo atsakingas už stažuotojo vairavimą, pranešė, kad jam staigiai nuspaudus stabdžio pedalą, salone paslydo ir nukentėjo maršrutiniame autobuse važiavęs 61 metų vyras. Per įvykį nukentėjusysis susibraižė veidą. Dėl to buvo informuoti medikai ir pareigūnai. 

11.01 val. sostinės Geležinio Vilko ir Didlaukio gatvių sankryžoje susidūrė automobiliai: „Mercedes-Benz“, „Toyota“ ir „Škoda“. Po avarijos maždaug 45 metų vyrą ištiko šokas. O vieno automobilio vairuotoja skundėsi kaklo skausmais. Tačiau atvykus pareigūnams niekam medikų pagalbos neprireikė. Vairuotojai užsipildė eismo įvykio deklaraciją. 

14.39 val. taip pat Geležinio Vilko gatvėje, važiuojant kryptimi nuo Savanorių prospekto ir kylant į viršų, sustojo eismas. Apie tai pranešęs žmogus teigė per programėlę matęs, kad įvyko eismo įvykis. Paaiškėjo, kad kryptimi link Gerosios vilties gatvės, ties M. K. Čiurlionio gatvėje esančiu viaduku, savivartis „Volvo“ rėžėsi į kelio atitvarą.

Meteo.lt duomenimis, ketvirtadienį šiaurės rytinė šalies dalis buvo padengta sniegu. Oras dėl žemos oro temperatūros ir krentančio sniego bent dalyje šalies primins nešaltą žiemą. Pajūryje ir pietuose palis, bus truputį šilčiau. Kitomis dienomis pamažu bus vis šilčiau, tačiau lietaus ar bent padulksnojimo neišvengsime. Visa tai – dėl į regioną nuo Atlanto vandenyno atslenkančių vis naujų žemo slėgio sūkurių. Nežiūrint to, pirmadienio ir antradienio dienomis turėtų būti rudeniškai šilta. Sušils maždaug iki 10–15 laipsnių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

jei už vairo abrekai avarijos turi būt.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS