Mįslė tarp Lenkijos ir Lietuvos – įminta: rastas 82 kartus greitį viršijęs lakstūnas | Diena.lt

MĮSLĖ TARP LENKIJOS IR LIETUVOS – ĮMINTA: RASTAS 82 KARTUS GREITĮ VIRŠIJĘS LAKSTŪNAS

  • 6

Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai pirmadienį sulaikė 82 kartus per dvejus metus greitį Lietuvoje viršijusį Kazachstano pilietį.

Kaip trečiadienį skelbė Policijos departamentas, sostinėje patruliuodami pareigūnai pastebėjo ir sulaikė automobilį „Volkswagen Passat“ su lenkiškais valstybiniais numeriais.

Tikrindami automobilį, pareigūnai nustatė, kad juo važiavę keturi vyrai yra Kazachstano piliečiai, kurie turėjo galiojančias vizas.

Nustatyta, kad Lietuvos teritorijoje per dvejus metus šiuo automobiliu greitis viršytas 82 kartus. Automobilis, kuriuo vyko užsienio šalies piliečiai, priklausė vienam keleivių.

Anksčiau išrašyti protokolai buvo siųsti savininko nurodytu adresu Lenkijoje, kuriame šiuo metu niekas negyveno, todėl už juos iki šiol paskirtos baudos nesumokėtos. Per apklausą transporto priemonę vairavęs asmuo prisipažino, kad visus pažeidimus, susijusius su nustatytu važiavimo greičio viršijimu, mūsų šalyje padarė jis. Asmeniui bus pateikti visi protokolai.

Per šių metų 11 mėnesių iš viso užfiksuota 629 tūkst. 773 greičio viršijimo pažeidimų, iš jų 73 tūkst.121 pažeidimą mūsų šalyje padarė užsieniečiai. Tai dažniausiai daromas ir pavojų eismo saugumui keliantis KET pažeidimas mūsų šalyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

garantuotai

tai rusas

skiep

nieko jis nemokes,kaip ir ta girta ukrainiete

Nesazininga

Kodel vokieciu policininkai sustabde uzsienio pilieti gali ne tik pinigine bauda cash ar kortele atsiimti, bet ir turi teise konfiskuoti daiktus, kurie atpirktu baudos dydi(natura). Cia Lietuvoj tik shudmala, dulkina tik oacius Lietuvius, o uzsienieciai juokiasi ir toliau pazeidineja...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS