Naujos žinios dėl dingusios trijų vaikų mamos: moters nebėra Lietuvoje? | Diena.lt

NAUJOS ŽINIOS DĖL DINGUSIOS TRIJŲ VAIKŲ MAMOS: MOTERS NEBĖRA LIETUVOJE?

  • 4

Vilnietės trijų vaikų mamos Viktorijos Šestelinskajos dingimą tiriantys pareigūnai gavo naujos ir labai svarbios informacijos, rašo portalas delfi.lt.

Tikėtina, kad 36 metų moters Lietuvoje jau nėra.

V. Šestelinskaja dingo gegužės 16 d. Tos dienos rytą ji paskambino į vaikų darželį, kur dirbo, ir pranešė, kad paėmė nedarbingumą, tačiau tyrimo metu nustatyta, jog moteris dėl nedarbingumo į gydymo įstaigas nesikreipė. ​

Paaiškėjo, kad gegužės 6-ąją V. Šestelinskajai prireikė pareigūnų pagalbos - sutuoktinis grasino ją nužudyti. Dėl to buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Naujos aplinkybės yra tai, kad atsirado V. Šestelinskają Rytų kryptimi vežęs vairuotojas. Lietuvos pareigūnams iš Ukrainos paskambino rusakalbis vairuotojas, kuris pranešė, jog pavežėjo V. Šestelinskają iš Lietuvos į Ukrainą.

Praėjusį penktadienį prokuratūra paskelbė tarptautinę V. Šestelinskajos paiešką. 

Ką nors apie V. Šestelinskają žinančius ar kur nors ją mačiusius pareigūnai prašo paskambinti pagalbos numeriu 112, Vilniaus apskrities policijos budėtojams (8 5) 2716007 arba policijos tyrėjai Zuzanai Gasperskajai 8 675 38591, (8 5) 2716524, el. paštas zuzana.gasperskaja@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kodel ji man atrodo

nerimta moteris arba gal isgerianti...as atsiprasau,bet man taip atrodo.

nija

Netikiu ir as,pries kelis metus dingo seses vyras,rado po 2 menesiu miesto upelyje ,bet pries tai ji daug kur mate ir autobuse ir su bobom,o nustate kad upelyje ir buvo visa ta laika,moteris tvarkinga,taigi iseitu is darbo,turi tevus,gimines taip visus nepaliks nezinioj,vaikai gi nepaliks pijokui,kuris gal nedirba,tiesa nezinom kokia ji yra,gal jai viskas vienodai,o tas vairuotojas irgi keista baisiai tie diedai skaito kur kas dingo

AS

Manau vaiku nepaliktu ,pasiimtu.Cia vyras galimai meto pedas?O vairuotoja surasti ir ji gerai ,,papurtyti,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS