Pasidalijo vaizdo įrašu, kaip ieškojo dingusios moters su kūdikiu | Diena.lt

PASIDALIJO VAIZDO ĮRAŠU, KAIP IEŠKOJO DINGUSIOS MOTERS SU KŪDIKIU

  • 2

Vilniuje pirmadienį ryte rasta praėjusios savaitės pabaigoje ieškota moteris su kūdikiu. Tiek moteris, tiek mergytė, anot pareigūnų, yra gyvos ir sveikos. Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) pasidalijo filmuota medžiaga iš paieškoms pasitelkto sraigtasparnio.

„VSAT Aviacijos valdyba / LT SBGS Aviation unit pirmadienį ryte gavo Lietuvos policijos prašymą pasitelkti pasieniečių orlaivį moters ir kūdikio paieškai. Iškart iš VSAT Aviacijos bazės Paluknio miestelyje (Trakų r.) pakilo sraigtasparnis „Eurocopter“ su specialia įranga, – skelbiama tarnybos feisbuko paskyroje. – Pasiekę Vilniaus rajono ribas VSAT pilotai iš oro pradėjo paiešką. Skrydis koordinuotas su ant žemės buvusiais policijos pareigūnais, kurie jau buvo gavę ir surinkę informacijos apie galimą dingusių asmenų buvimo vietą.“

Per valandą miško vietovėje Vilniaus rajone pasieniečiai specialia įranga pastebėjo, kaip įtariama, ieškotus asmenis.

VSAT sraigtasparnis pakibo virš šios vietos, o jo įgula, palaikydama ryšį su ant žemės buvusiais policijos pareigūnais, nukreipė juos į aptikimo vietą.

Kai policininkai miške pasiekė ir pradėjo iš jo vesti asmenis, pasieniečiai baigė paiešką ir sraigtasparniu „Eurocopter“ grįžo į Aviacijos bazę Paluknyje.

VSAT vaizdo įrašas.

Kaip jau buvo skelbta, moteris su vaiku rasta Vilniaus rajone.

„Yra ikiteisminis tyrimas, nelabai galėtume daugiau detalių be prokuroro leidimo atskleisti, galime patvirtinti, kad moteris su kūdikiu yra rasti sveiki gyvi, jie perduoti medikams apžiūrėti“, – BNS teigė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Ikiteisminis tyrimas, anot jos, vykdomas dėl moters paieškos.

Kaip BNS nurodė VSAT, du asmenys buvo pastebėti iš teritoriją aplink Vilnių pirmadienio rytą žvalgiusio sraigtasparnio, bet VSAT negalėjo patvirtinti, kad tai ieškota moteris su vaiku.

Pasak J. Samorokovskajos, moterį su kūdikiu rado kartu dirbę Vilniaus apskrities policijos ir VSAT pareigūnai.

„Buvo žmogaus pranešimas, kuris pastebėjo tą moterį. Buvo perduota informacija tiek pareigūnams, tiek VSAT pareigūnams, kurie su sraigtasparniu rado ją“, – sakė Vilniaus policijos atstovė.

Privažiavę policijos pareigūnai patvirtino, kad tai ieškota moteris, ir perdavė ją medikams.

Apie 32-ejų metų amžiaus moters ir jos trijų mėnesių dukros paiešką sostinės policija paskelbė sekmadienio vakarą.

Anot pareigūnų, moteris su kūdikiu sekmadienio rytą išėjo iš Vilniuje esančių namų, jų buvimo vieta buvo nežinoma, moteris neatsakė į telefono skambučius.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ot iesoko

Penkiese snekasi, kiti du ziuri kaip drona valdo, vaje vaje kaip efektyvu..

Cia

savireklama,ar kas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS