Pataisos namų pareigūną sulaikė dėl narkotikų platinimo | Diena.lt

PATAISOS NAMŲ PAREIGŪNĄ SULAIKĖ DĖL NARKOTIKŲ PLATINIMO

  • 0

Vilniaus pataisos namų Apsaugos ir priežiūros skyriaus prižiūrėtojas 21-erių metų J. Z. įtariamas narkotikų platinimu. Jis sulaikytas tyrime dėl narkotikų platinimo Vilniaus mieste.

Kalėjimų departamentas skelbia, kad Imuniteto skyriaus pareigūnai, realizuodami gautą kriminalinės žvalgybos informaciją apie galimai daromą nusikalstamą veiką, susijusią su narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimu Vilniaus mieste, ir bendradarbiaudami su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus ir Viešosios tvarkos valdybos Mobiliosios kuopos pareigūnais, padėjo policijos pareigūnams identifikuoti nusikalstamos veikos padarymu įtariamus asmenis ir juos sulaikyti.

Sulaikytieji – Vilniaus pataisos namų pareigūnas ir Vilniaus miesto gyventojas 18-metis V. B.

Nustačius nusikalstamos veikos požymius, Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamieji uždaryti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numato laisvės atėmimą nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS