Pensininkas autobuse sumušė nepilnametę: gal matėte? | Diena.lt

PENSININKAS AUTOBUSE SUMUŠĖ NEPILNAMETĘ: GAL MATĖTE?

  • 10

Vilniaus komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Liepos 25 d. apie 16.15 val. viešajame 36-to maršruto autobuse, važiavusiame nuo Žaliųjų Ežerų centro link (nuo Pušyno stotelės Baltupio stotelės link) nenustatytas asmuo sumušė nepilnametę.

Ikiteisminio tyrimo metu gauti vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotas asmuo, galimai įvykdęs šią nusikalstamą veiką. Taip pat sudarytas įtariamojo fotorobotas.

Įtariamojo požymiai: vyras apie 70–80 metų amžiaus, apie 180 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, nedidelių akių, plikas raukšlėtas viršugalvis, žili plaukai aplink ausis, siauros lūpos, siaura burna, maži dantys.

Sostinės policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos ‒ atpažinus nuotraukose iš vaizdo kamerų užfiksuotą vyrą, susisiekti su Vilniaus vyresniąja tyrėja Nelia Michalovskiene, tel. (8 5) 271 8136, mob. 8 682 63356, el. paštu nelia.michalovskiene@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Pensininkas autobuse sumušė nepilnametę: gal matėte?
  • Pensininkas autobuse sumušė nepilnametę: gal matėte?
  • Pensininkas autobuse sumušė nepilnametę: gal matėte?
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Manau

Kad žmogaus nervai neišlaikė,nes dabar jaunimas sėdi autobuse kojas padėje ant kitos sėdinės maigo savo telefona,arba numeta savo kupryne ir nekreipia dėmesio į pagyvenusį ir nepakelia nei kojų nei savo kuprynės.Gavo į snukį ir gerai padarė,nes ir man kartais norisi voštelti.Dabar toks jaunimas auklėjimas iš aukščiau jie nelečiami,kaip mūsų Raškevičius,Armonaitė,Dulkys ir dar keliatas kurie nuolankiai lenkiasi tiems lbgt iškrypėliams,narkotikų vartotojams.

Nuomonė

Dabar lygios teisės, galima ir bobai duot į dūlę, jei verta. Ne nuodėmė.

Alfa

Mazamete sliuska gavo per ausį, sutiko žmogų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS