Vagišius moters rankinę nuplėšė anūkų akivaizdoje | Diena.lt

VAGIŠIUS MOTERS RANKINĘ NUPLĖŠĖ ANŪKŲ AKIVAIZDOJE

  • 3

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai Vilniuje, Architektų g., sulaikė vyrą, kuris ką tik iš moters buvo pagrobęs rankinę. Nusikaltimas buvo padarytas viešoje vietoje, nukentėjusiosios mažamečių anūkų akivaizdoje.

Pastaruoju metu sostinės Lazdynuose ir Karoliniškėse padaugėjo plėšimų ir atvirųjų vagysčių, padaromų viešojoje vietoje. Buvo organizuotas Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnų tikslinis darbas siekiant užkardyti ir išaiškinti tokius nusikaltimus.

Išanalizavę situaciją, pareigūnai suplanavo neviešo pobūdžio veiksmus. Rezultato ilgai laukti nereikėjo ‒ rugsėjo 28 d. apie 16.15 val. neuniformuoti pareigūnai, iš toliau stebėdami aplinką, pamatė, kaip prie garbaus amžiaus moters, kuri su savimi vedėsi du mažamečius vaikus, pribėgo jaunuolis ir griebė už jos rankinuko, kabėjusio ant peties, ir ketino su juo pasišalinti.

Moteris nepaleido iš rankų rankinuko, todėl, tempiama nusikaltėlio, pargriuvo ant šaligatvio. Vis tik užpuolikas išplėšė iš nukentėjusios rankinuką ir puolė bėgti šalia esančio miškelio link. Visas veiksmas truko keletą sekundžių.

Kriminalistai iškart nuskubėjo įvykio vietos link. Kol vieni žvalgai ramino išsigandusius ir verkiančius vaikus ir padėjo nukentėjusiajai moteriai, kiti ‒ persekiojo nusikaltėlį. Pastarasis netrukus buvo pargriautas ant žemės ir surakintas antrankiais. Prieš pat sulaikymą įtariamasis į krūmus išmetė pagrobtą rankinę, kuri vėliau su visais daiktais ir dokumentais buvo grąžinta nukentėjusiajai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Dvidešimt septynerių metų ankščiau teistas vilnietis uždarytas į areštinę.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos tyrėjai mano, kad šis vyras galėjo padaryti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų ne tik sostinės Lazdynų, Karoliniškių, bet ir kituose rajonuose, todėl piliečių, nukentėjusių nuo šio įtariamojo ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 5) 271 6053 arba (8 5) 271 6132.

GALERIJA

  • Vagišius moters rankinę nuplėšė anūkų akivaizdoje
  • Vagišius moters rankinę nuplėšė anūkų akivaizdoje
  • Vagišius moters rankinę nuplėšė anūkų akivaizdoje
  • Vagišius moters rankinę nuplėšė anūkų akivaizdoje
  • Vagišius moters rankinę nuplėšė anūkų akivaizdoje
  • Vagišius moters rankinę nuplėšė anūkų akivaizdoje
  • Vagišius moters rankinę nuplėšė anūkų akivaizdoje
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

klp

Didžiausia kaltė tenka jo tėvams. Tai jie pagimdė, išauklėjo ir užaugino tokį dvasios ubagą. Gal ir jie tokie patys ?

Bet

vagis atsikačialinęs, matyt jau ne kartą sėdėjęs!

Onute

O cia tai gyvenimo kankiniai,nori pinigu,reikia pinigu ,dirbti nesinori,na kaip cia dirbsi ,narkotikai,cigaretes,mergos,alhogolis,juk pinigu tai tikrai reikia,tada pats lengviausias variantas puoli senus zmones ir yra pinigu.siuos vyrus reikia varyti dirbti,tegul sluoja gatves,valo skverus,tegul uzsidirba pinigu maitinimui.o taip praguli kalejime ,paedes,apskalptas,siltai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS