Policija ieško apie sprogmenį parduotuvėje „Lidl“ pranešusio vyro | Diena.lt

POLICIJA IEŠKO APIE SPROGMENĮ PARDUOTUVĖJE „LIDL“ PRANEŠUSIO VYRO

  • 1

Vilniaus policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl melagingo pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę.

Kovo 21 d. apie 15.47 val. Vilniuje, Salomėjos Nėries g., parduotuvės „Lidl“ apsaugos vadovas pranešė, kad pirkėjas kasininkei pasakė apie parduotuvėje padėtą sprogmenį ir pasišalino. Įvykio vietoje Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai, apžiūrėję parduotuvės patalpas, sprogmenų nerado.

Ikiteisminio tyrimo metu gauti parduotuvę stebinčių kamerų vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotas vyras, įtariama, melagingai pranešęs apie padėtą sprogmenį.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ir galinčius suteikti informaciją apie šį vyrą, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąja tyrėja Aušra Bernatoniene tel. (8 5) 219 8951, Informacijos skyriumi (8 5) 271 6555 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Policija ieško apie sprogmenį parduotuvėje „Lidl“ pranešusio vyro
  • Policija ieško apie sprogmenį parduotuvėje „Lidl“ pranešusio vyro
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Julius

Maximos šnipas, grynai kovoja maxima su lidlu, po sprogimo pranešimo uždarė lidla, tai visi į maxima suvažiavo. O kad Maximos šnipas matosi iš maišelio, lidlo parduotuvėje su Maximos maišeliu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS