Tiria dvigubą žmogžudystę Vilniuje: labai reikalinga visuomenės pagalba | Diena.lt

TIRIA DVIGUBĄ ŽMOGŽUDYSTĘ VILNIUJE: LABAI REIKALINGA VISUOMENĖS PAGALBA

Sostinės kriminalistai prašo atsiliepti asmenis, galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos apie dviejų žmonių nužudymą Justiniškių gatvėje esančiame bute vasario pabaigoje.

Kaip nurodė Vilniaus apskrities policija, pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, kurie savo automobiliuose turi vaizdo registratorius ir šių metų vasario 29 dieną, nuo 19.30 val., buvo pastatę automobilius Justiniškių gatvės 52-o, 44-o ir 42-o namų prieigose.

Taip pat prašoma atsiliepti gyventojus, kurie buvo pastatę automobilius Taikos gatvės 136-o, 138-o namų prieigose arba kitu būdu filmavo minėtas vietas.

Kriminalistai prašo atsiliepti ir tuos žmones, kurie vasario 29-osios vakarą, maždaug nuo 21 val., buvo nurodytose vietose ar matė keistai besielgiantį asmenį ar asmenis.

Policija prašo apie tai nedelsiant informuoti Vilniaus pareigūnus telefonais 8 700 56007, 8 700 56008 arba skubios pagalbos tarnybų numeriu 112.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl dviejų asmenų nužudymo viename iš Justiniškių gatvėje esančių butų.

Kaip anksčiau skelbė Policijos departamentas, 1990-aisiais ir 1988-aisiais gimusių vyrų kūnai su sužalojimais rasti kovo 1-osios rytą.

Policija sulaikė nužudymu įtariamą 1981 metais gimusį neblaivų asmenį, tačiau Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS nurodė, kad įtariamųjų gali būti daugiau.

Už dviejų ar daugiau žmonių nužudymą gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

elektrikai uzmuse

uz tai kad abonemento nepasirase ?? o gal privatus pensijinis fondas ragino ymokas didint.... kas zino... kas zino...

del nuo 8m iki gyvos galvos

kazkaip nebegasdina... elektrikai aferistai abonementizatoriai, siuksliu mafija zalieji debiliukai, policija atsaudanti sergancias moteris ....a cia naujas erdvus dazais kvepiantis europinio lygio hostelas...silta jauku...alll included, siltas skanus subalansuotas maistais smagus malonus aptarnaujantis personalas.....nei elektriku nei PSD nei siuksliu fristu abonementizatoriu...guli sau ilsies nemokamai jegas oriai pencijai kaupi.....nu da policininkai uzmusinejantys zmones karceriuose gasdina.... bet cia tik du atvejai per pastarasias 2 savaites tai manau man neklius...

gresia laisves atemimas nuo

nuo 8 iki 25 arba iki gyvos galvos...cia kas do trigubi ystaymai ??? jei seimo narys lanzbergas nudurs piestuku opozicionieriu sarikova tai jam 8m liktinai o gal net premija bus... ova jeigu Petras nudurs zemvaldi kaimyna kuris is jo isreketavo ir isplese iprivatizacinius cekius ir uzgrobe zemes tai jau bus iki gyvos galvoa... vat buttent uz tai zmones bega is lietuvos... ystaymas turi but visiems vienodas o ne interpretacijos kazkokios is durnyno biblijos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS