Policija ieško, kas Vilniuje partrenkė V. Šustauską (pamatykite vaizdo įrašą) | Diena.lt

POLICIJA IEŠKO, KAS VILNIUJE PARTRENKĖ V. ŠUSTAUSKĄ (PAMATYKITE VAIZDO ĮRAŠĄ)

  • 18

Vilniaus policija ieško eismo įvykio liudininkų, mačiusių, kaip vasario 2 d. sostinėje, A. Jakšto g., automobilis BMW (valstybinis numeris nežinomas) partrenkė politiką Vytautą Šustauską.

Automobilį BMW bei jo vairuotoją užfiksavo Aplinkos ministerijos vaizdo stebėjimo kameros.

Įvykį mačiusius liudininkus, galinčius suteikti informacijos apie šį automobilį ir jo vairuotoją, policija prašo susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Administracinės veiklos skyriaus Paieškos poskyrio vyresniąja specialiste Larisa Okuneva, tel. (8 5) 271 9511, el. paštu larisa.okuneva@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Buvęs Kauno meras V. Šustauskas Vilniuje buvo partrenktas automobilio, kuris iš įvykio vietos paspruko. Apie tai socialiniame tinkle "Facebook" pranešė pats politikas.

"Ėjau prie savo automobilio. Pajutau, kad guliu – nukirto mane. Išlipo toks mulas. Paklausė, gal nuvežti? Sakau, pats turiu mašiną. Turėjau įsidėjęs vaistų. Išgėriau nuo spaudimo, nes tikriausiai dėl išgąsčio pradėjo širdis tabaluotis. Žiūriu, tos mašinos, kuri mane partrenkė, jau nebėra – nuvažiavo", – portalui kauno.diena.lt pasakojo kaunietis.

Namo į Kauną jis parvairavo pats. "Ačiū, viskas gerai, vizualiai vaistinėje apžiūrėjo, davė vaistų. Kojos lankstosi, viduj skauda, sakė praeis, nedarau tragedijos, ne to yra buvę", – feisbuke draugus tada ramino Kovotojų už Lietuvą sąjungos buvęs lyderis. Tačiau vėliau dėl skausmų jis žadėjo kreiptis į medikus.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Kaunas

Geriau atvyktų pats , niekur nedings.

Anonimas

Visu ,pirma jis ejo ne per pereja,antra vairuotojas veidrodelyje jo nepamate,tai trecia SUSTAUSKAS PATS KALTAS

Taksistas

Kaip matosi is vaizdo,tai Vytukas buvo sustojes gale masinos,tai vairuotojas galejo pagalvoti,kad jis nori nusislapinti ant buferio,todel truputi ir bakstelejo,matomaitiek ir tereikejo,nes jau sunkoaikai ir ejo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS