A. Kilkaus pagrobimu įtariamas baikerių klubo prezidentas, vyksta dingusiojo paieška | Diena.lt

A. KILKAUS PAGROBIMU ĮTARIAMAS BAIKERIŲ KLUBO PREZIDENTAS, VYKSTA DINGUSIOJO PAIEŠKA

  • 3

Sekmadienį be žinios dingusio baikerio Aivaro Kilkaus byloje – naujos detalės. Sulaikytas baikerių klubo „Vorai“ prezidentas Laurynas Baltrūnas. Šiam klubui dar neseniai priklausė ir pats dingęs vyras, tačiau organizacijai pradėjus byrėti prieš kelias savaites iš jo pasitraukė.

 

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas penktadienį patvirtino, kad atliekant ikiteisminį tyrimą dėl be žinios dingusio A. Kilkaus yra nustatytas ir sulaikytas neteisėtu laisvės atėmimu įtariamas asmuo.

Su baikerio dingimu policija sieja L. Baltrūną. Manoma, kad jis yra A. Kilkaus pagrobėjas. L. Baltūnas sulaikytas,  jis penktadienį atvestas į teismą, sprendžiama dėl jo suėmimo.

Dingęs baikeris A. Kilkus iki šiol nerastas, nežinoma, ar jis gyvas.

Penktadienį policijos pareigūnai tikrina L. Baltrūno namus ir apylinkes.

Penktadienį po pietų bus surengta trumpoji policijos spaudos konferencija, skirta plačiau nušviesti šį tyrimą.

Ketvirtadienį LNK žinioms L. Baltrūnas nenoriai pasakojo apie buvusį klubo narį ir tikino matęs jį seniai. „Užduosit klausimą, aš paskui kažką pasakysiu, Aivaras atsiras ir sakys, kodėl taip prišnekėjau. Nuo pavasario su juo mačiausi kelis kartus ir mes nelabai bendravom. Neturiu net ką pasakyt“, – sakė L. Baltrūnas.

Portalas jau anksčiau rašė, kad šių metų spalio 15 dieną, apie 17 val., A. Kilkus motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, o jo buvimo vieta nėra žinoma.

Policijos turimais duomenimis, spalio 15-osios popietę A. Kilkus galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

L. Baltrūnas/stop kadras

Vilniaus policija trečiadienį patvirtino, kad antradienį pavakare Varėnos rajone, miške, aptiktas motociklas ir šalmas, tačiau žmogaus greta nebuvo. Nuo transporto priemonės buvo nuplėšti valstybiniai numeriai, motociklas apgadintas. 

Nepatvirtintais duomenimis, vyro mobilusis telefonas buvo rastas Vilniuje, Titnago gatvėje. Jį radęs praeivis susisiekė su dingusiojo žmona ir aparatą grąžino.

„Tyrimas iš tiesų perduotas Sunkių nusikaltimų tarnybai, kadangi mes tikriname daug iškeltų versijų. Tikrinant versijas matome, kad tai nėra paprastas dingimas“ , – sakė Vilniaus VPK viršininkas Saulius Gagas. Tiriama versija ir dėl vyro pagrobimo. 

Policija prašo visuomenės pagalbos - mačiusius A. Kilkų ar jo motociklą prašoma skambinti telefonu 112 ar kreiptis tel. (8 5) 271 6030, mob. tel. +370 682 67900.

A. Kilkus yra žinomas kino pasaulyje. Vyras dirba kino operatoriumi.

„Šukuoja“ mišką

Penktadienį socialiniame tinkle „Facebook“ atsirado kvietimas rinktis į A.Kilkaus paiešką. Pastarojo draugai ir jo šeimą ištikusiai nelaimei neabejingi žmonės nuo 12 val. rinkosi aikštelėje prie „Pilialauko“ kavinės Trakų rajone. Į paieškas susirinko mažiausiai kelios dešimtys žmonių.

Paieškos prasidėjo prie Aukštadvario kartodromo esančiame miške, praneša delfi.lt

Paieškoje dalyvavęs pareigūnas susirinkusiems nurodė ieškoti kūno arba drabužių.

GALERIJA

  • Aivaras Kilkus
  • A. Kilkaus pagrobimu įtariamas baikerių klubo prezidentas, vyksta dingusiojo paieška
  • A. Kilkaus pagrobimu įtariamas baikerių klubo prezidentas, vyksta dingusiojo paieška
  • A. Kilkaus pagrobimu įtariamas baikerių klubo prezidentas, vyksta dingusiojo paieška
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kazys

žmonės visus mus policija laiko durniais jie patys nužudė Aivara jus dar nežinote kad policija žagina nepilnamečius ir platina vaizdo įrašus man papasakojo draugas ka policija daro

as

kujis su draugeliu lopeta paslepe kilku. oblius nieko nezino.

Aišku kad ir nužudė

Reikia gerai pakratyt tai pats pasakys kur paslėptas Kilkus, o ne ieškot turi kiti žmonės, dar mat turi kiti vargt ir ieškot, o jis mat tylės rūrą suraukes. Nei velnia , reikia kad jis pats pasakytu kur padėjo Kilku.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS