Policija sulaikė už grotų esančio baikerio L. Baltrūno žmoną | Diena.lt

POLICIJA SULAIKĖ UŽ GROTŲ ESANČIO BAIKERIO L. BALTRŪNO ŽMONĄ

  • 13

Ikiteisminį tyrimą dėl galimo baikerio Aivaro Kilkaus nužudymo atliekantys policijos pareigūnai penktadienio popietę Vilniuje apklausai į policiją pristatė už grotų esančio baikerio Lauryno Baltrūno žmoną.

L. Baltrūno žmona penktadienį į apklausą atvežta iš įtariamojo mamos namų, kur ji lankėsi su vaikais. Vaikai palikti L. Baltrūno mamos globai, skelbia portalas lrytas.lt.

Vilniaus miesto apylinkės teismas dingusio baikerio nužudymu įtariamam vilniečiui L. Baltrūnui ketvirtadienį suėmimo terminą pratęsė dar dviem mėnesiams.

„Teismas nusprendė pratęsti suėmimą įtariamajam Laurynui Baltrūnui skirtos kardomosios priemonės suėmimo terminą dviem mėnesiams, įvertinus egzistuojančią pagrįstai didelę riziką, kad įtariamasis gali bėgti, slėptis nuo ikiteisminio tyrimo pareigūnų, prokuroro, bei trukdys procesui. (Prokuratūros-BNS) pateiktų duomenų užteko, šiuo metu kaltės klausimas nesprendžiamas“, – po posėdžio žurnalistams sakė teisėja Miglė Suchankienė.

Nors prokuratūra prašė suėmimą pratęsti ilgesniam terminui – trims mėnesiams, teismo sprendimas ją tenkina.

Prokuratūra teigia, kad turi mažai vilties, kad prieš du mėnesius dingęs baikeris Aivaras Kilkus yra gyvas.

Neseniai įtarimai dėl neteisėto laisvės atėmimo perkvalifikuoti į nužudymą.

Baikeris A. Kilkus spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, jo buvimo vieta nėra žinoma. Skelbta, kad spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

Pareigūnams rasti A. Kilkaus nepavyko iki šiol, jo paieškos intensyviai vyksta nuolat.

Trakų rajono gyventojas L. Baltrūnas buvo sulaikytas spalio pabaigoje, netrukus teismas jį leido suimti dviem mėnesiams. Dėl kardomosios priemonės suimtasis skundo aukštesnės instancijos teismui nerašė.

Portalas 15min. praėjusią savaitę paskelbė, kad už grotų laikomas baikerių klubo „Vorai“ prezidentas L. Baltrūnas yra jau ne vienintelis įtariamasis – pareigūnai demaskavo dar vieną galimą bendrininką. Teisme esą surengta jo ir L. Baltrūno akistata. Naujajam įtariamajam neinkriminuojamas nužudymas, jam skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Aiškinamasi, ar padėjėjui buvo duotas nurodymas A. Kilkaus motociklą „Harley Davidson“ supjaustyti ir sunaikinti. Tačiau tai nebuvo padaryta – transporto priemonė, jos valstybinis numeris, šalmas ir kai kurie kiti bylos įkalčiai buvo tiesiog išmėtyti miške. A. Kilkaus motociklas rastas Varėnos rajone.

Netrukus po A. Kilkaus dingimo surengtos didelės paieškos, jose dalyvavo Viešojo saugumo tarnyba, gyventojai. Ieškomas žmogus nerastas.

Abu vyrai – baikeriai, L. Baltrūnas yra klubo „MC vorai“ prezidentas, dingusysis taip pat anksčiau priklausė šiam klubui. Advokatai sako, kad iš bylos duomenų nematyti, kad tarp vyrų galėjo kilti konfliktas.

GALERIJA

  • Laurynas Baltrūnas, Aivaras Kilkus
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Šiaip

Man tai juokynga kaip purvasklaida nuo pat pradžiu Baltrūną pradejo kažkokiu šetonu piešti atseit nusikaltelis nes iš kiaušinio i galva kažkokiam iškrypeliui mete.... ( būtu nusikaltellis butu bent jau iš akmens metes) O Kilkų iš kart kaip angeliuką piešt pradėjo abudų turi šeimas, abudų yra tevai vaikų. Kaip ir abudų yra klube nuo pat pradžiu ir Kilkus yra toks pats kaip ir Baltrūnas. Kuo jie buvo čia jau kekvienam savo... Bet kad jie vienas prie vieno vienodi faktas. Jei jau Kilkus toks geras vyras, vaiku tėvas, Tai pas Baltrūna tu vaikų visi keturi pretekstas iš serijos begs slepsis tera sistemos pretekstas daryti spaudima ir tiek kam reikia tas puikiai žino jog tokie žmonės nuo nieko nebėga ir nesislepia nes jie dar turi ir krūvą isipareigojimų prieš savo šeimą ir klubą.

Angelė

Šėtoniška porelė , a ?

...

Tai pagaliau baikeris surado 'teisėtą pagrindą' neištikimos žmonos atsikratyt?..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS