Policijos departamento buhalterė savinosi pinigus? | Diena.lt

POLICIJOS DEPARTAMENTO BUHALTERĖ SAVINOSI PINIGUS?

  • 5

Policijos departamentas atlieka ikiteisminį tyrimą dėl Buhalterinės apskaitos valdybos darbuotojos, kuri, kaip įtariama, galėjo neteisėtai pervedinėti darbo užmokestį žmogui, nedirbusiam policijos komisariate.

„Kiek mes matome, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato lėšos buvo neteisėtai naudojamos – neteisėtai arba neteisingai, tai irgi aiškinamės – ir pervedamos į sąskaitą asmeniui, kuris tenai nedirbo“, – BNS sakė Policijos departamento Imuniteto valdybos viršininkas Elanas Jablonskas.

Ketvirtadienį darbuotojai pateikti įtarimai dėl piktnaudžiavimo tarnyba ir turto pasisavinimo, ji nušalinta nuo pareigų.

Tyrimas pradėtas gavus Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pateiktą informaciją, kad atliekant vidaus kontrolės procedūras aptikta, jog Policijos departamento Buhalterinės apskaitos valdybos darbuotoja galėjo neteisėtai ir ne kartą pervesti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato lėšas kaip darbo užmokestį darbuotojai, kuri tose pareigose nebedirbo.

Padaryta žala šiuo metu dar tikslinama, tačiau, pasak E. Jablonsko, turimais duomenimis, ji gali siekti kelis tūkstančius eurų.

„Sumos tikrai nėra mažos, vertinant vidutinį darbo užmokestį“, – sakė jis.

Pinigų pervedimai vykdyti ne vieną mėnesį praėjusiais metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

na nieko nuostabaus

policijoj ir visoj teisinej sistemoj ---ir yra didziausias vagiu aferistu korumpuotu kysininku ir kitu yvairiausiu nusiklateliu samburis , kuriie prisidenge istatymais ,nusikalteliu kolegu remiami darbuojasi kaip sachtininkai ,,,stachanovieciai,,, rusiskais laikais

Piktesnis

Gal pikti zmones ir dirba tokiose nekontroliuojamose policijos istaigose ?

piktas

as visada sakiau kad didziausia betvarke yra biudzetinese imonese...ten niekas nieko nezino ir nekontrokiuoja...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS