Sostinėje vyras sužalojo žmoną ir kaimyną, ir netrukus pats numirė | Diena.lt

SOSTINĖJE VYRAS SUŽALOJO ŽMONĄ IR KAIMYNĄ, IR NETRUKUS PATS NUMIRĖ

  • 2

Vilniuje vyras sužalojo žmoną ir kaimyną. Sulaikytas jis numirė.

Nelaimė įvyko pirmadienio popietę Žemynos gatvėje.

Pirminiais duomenimis, 42 metų vyras pro langą išmetė žmoną, po to nuėjo pas kaimyną ir jį sužalojo peiliu. Abu nukentėjusieji dabar gydomi ligoninėje, BNS pranešė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis.

Žmoną ir kaimyną sužalojęs vyras netrukus mirė. Jo mirties aplinkybės tiriamos.

„Jis policijai nesipriešino visiškai“, - BNS sakė A.Mikulskis.

Nelaimės aplinkybės tiriamos. Į įvykio vietą buvo atvykusios gausios policijos pajėgos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Koks NETIKĖTUMAS...bet ar tikrai?

Tai dar laukite ir kitų epileptikų triukų. Epileptikas yra ir Milius, jis dar ir narkomanas... be to: Tai epileptiko darbeliai - visi tie nusikaltimai. O epileptikas ir narkomanas Mili.s - valstybės tarnyboje nuo 2005 metų...ką pridaręs - žino prokuratūra, VSD...gal priminti ir kelinti dabar metai? Prokuratūra informuota detaliai 2010 m., VRM - dar 2007 m. rudenį, Teisingumo ministerija - irgi 2007, teismas pagal Vyta.to M.liaus registravimo ir gyvenamą vietą - 2011 m...tai laukiam pro langą išgrūstos D.lės - ten 5 aukštas Šeškinėj...ar į buterbrodus permaltos su mėsmale Ai.os? Miela būtų - gal prokuratūra atsimintų, kelinti dabar metai jau eina po 2010 m. jiem pateiktos ant lėkštutės labai detalios ir dokumentais grįstos info...palaukim.

PRIMINIMAS

Tai epileptiko darbeliai - visi tie nusikaltimai. O epileptikas ir narkomanas Mili.s - valstybės tarnyboje nuo 2005 metų...ką pridaręs - žino prokuratūra, VSD...gal priminti ir kelinti dabar metai? Prokuratūra informuota detaliai 2010 m., VRM - dar 2007 m. rudenį, Teisingumo ministerija - irgi 2007, teismas pagal Vyta.to M.liaus registravimo ir gyvenamą vietą - 2011 m...tai laukiam pro langą išgrūstos Dalės - ten 5 aukštas Šeškjinėj...ar į buterbrodus permaltos su mėsmale Ai.os? Miela būtų - gal prokuratūra atsimintų, kelinti dabar metai jau eina po 2010 m. jiem pateiktos ant lėkštutės labai detalios ir dokumentais grįstos info...palaukim.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS