Švenčionių krašte parduotuves švarino du vilniečiai | Diena.lt

ŠVENČIONIŲ KRAŠTE PARDUOTUVES ŠVARINO DU VILNIEČIAI

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė du pinigų iš parduotuvių vagis.

Sausio 26 d., apie 14 val., Pabradėje, Arnionių gatvėje, į parduotuvę užėjęs apie 20 m. amžiaus jaunuolis žaibiškai čiupo pinigus iš atviros kasos ir staigiai pasišalino nežinoma kryptimi. Parduotuvei padarytas nuostolis - 1 057 eurai.

Tą pačią dieną, apie 15.30 val., Švenčionyse, Adutiškio gatvėje, tokiu pat būdu apie dvidešimties metų jaunuolis iš parduotuvės iš kasos pavogė pinigus ir pasišalino. Padarytas 3 610 eurų nuostolis.

Pasak Vilniaus apskrities policijos, abu šie įvykiai sukėlė nemenką rezonansą tarp rajono gyventojų, ypač verslo atstovų.

Švenčionių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai, turėdami labai menką informaciją apie asmenis, kurie galėjo padaryti šias įžūlias vagystes, sugebėjo per kelias dienas nustatyti vagis ir nusikaltimo vietoje naudotą automobilį.

Vasario 1 d. sostinėje buvo sulaikyti du devyniolikos ir dvidešimt trejų metų vaikinai. Paaiškėjo, kad jie - vilniečiai, gerai žinomi policijai ir neturintys jokių sąsajų su Švenčionių kraštu. Atliekant kratą ilgapirščių gyvenamojoje vietoje, pas vieną iš įtariamųjų buvo rasti pinigai, taip pat, įtariama, narkotinių medžiagų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS